tapinomaa göre baya büyük formica olması daha muhtemel ama tüp boyutunu bilmiyoruzTapinoma cinsi kraliçe büyük ihtimalle
olabilir detaylı bildiğim ve karşılaştıgım bir cins deılNylendaria midir
discordda ban yidim -__-Discordda nylanderia dediler
Lasiusların abdomenleri tam olarak böyle kesinlikle Lasius kraliçesi olduğunu düşünüyorum.Lasiusların abdomenleri böyle değil
formica kraliçesi olabilir ama nylanderia galibaFormica Ve Tapinomaya Benziyor. Lasius Boyutlarinda ama Az daha kucukEkli dosyayı görüntüle 38899Ekli dosyayı görüntüle 38900Ekli dosyayı görüntüle 38901Ekli dosyayı görüntüle 38902Ekli dosyayı görüntüle 38903Ekli dosyayı görüntüle 38904
Bu tanım aynen bunu doğruluyorBirde bu karinca hafif kirmizimsi ve laisudan kcuuk
ilk mesajlarda ben de bunu dedim kimse tınlamadı : DLasiusların abdomenleri daha yuvarlak yapıdadır bu oval yapıda formica rufa olabileceğini düşünüyorum net olmamakla birlikte
Abdomenin şekli yanıltıcı olabilir. Abdomeninin doluluğuna göre şekli bile değişebilir.Lasiusların abdomenleri daha yuvarlak yapıdadır bu oval yapıda formica rufa olabileceğini düşünüyorum net olmamakla birlikte
Renk ve boyut farklılıkları aynı tür içinde bile olabilir. Mesela aynı kolonideki 2 Lasius kraliçesi arasında beslenmelerine göre boyut farkı bile olabilir. Lasiusa göre küçük demek bir anlam ifade etmez. Kesin olarak Lasius kraliçesi. Deneyimli kişilerin cevap vermesini bekleyebilirsiniz.Birde bu karinca hafif kirmizimsi ve laisudan kcuuk