Messor değil ama cinsini bende kestiremedimTam belli olmuyo ama messor gibi
Sırt kısmı benziyodu diye dedim ama tabi kesin değilMessor değil ama cinsini bende kestiremedim
Boyutu messora göre küçük oradan anlayabilirsinSırt kısmı benziyodu diye dedim ama tabi kesin değil
Tamam hocam sağolun sizi her gün forumda görüyorum bu kadar türü nasıl aklınızda tutuyosun bende türleri öğrenmek istiyorum yardımcı olursan sevinirimBoyutu messora göre küçük oradan anlayabilirsin
Göz aşinalığı diyebilirim ama bende bazen yanlış tahmin edebiliyorum, birde evimde 20 koloni falan var farklı cinslere bakıyorum ve doğaya çıkıp yuvalardaki kraliçeleri inceliyorum ama sana tavsiyem tür sorgulaması bölümündeki konuları açıp neyin ne olduğunu kafanda oturtman ve internette araştırmanTamam hocam sağolun sizi her gün forumda görüyorum bu kadar türü nasıl aklınızda tutuyosun bende türleri öğrenmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim
Teşekkürler hocam.Göz aşinalığı diyebilirim ama bende bazen yanlış tahmin edebiliyorum, birde evimde 20 koloni falan var farklı cinslere bakıyorum ve doğaya çıkıp yuvalardaki kraliçeleri inceliyorum ama sana tavsiyem tür sorgulaması bölümündeki konuları açıp neyin ne olduğunu kafanda oturtman ve internette araştırman
Hocam söylediğimi dikkate alır mısınız lütfen? Yüklediğiniz fotoğraflarda canlılar görünmüyor bile.Bu iki resimde ki karıncaların türleri nedir pet şişede olduğundan pek net değil ama bilebilecek olanlar varsa sevinirim.
Lütfen kendi forumunuzu açın ve pet şişede fotoğraf çekmeyin.Bu iki resimde ki karıncaların türleri nedir pet şişede olduğundan pek net değil ama bilebilecek olanlar varsa sevinirim.