Emin misiniz?Camponotus sp. kraliçesi.
Teşekkürler. Simsiyah olunca kafamı karıştırdı.Evet. Petiole yok zaten messor olması imkansız.
Bir şey değil.Teşekkürler. Simsiyah olunca kafamı karıştırdı.
Petiole var postpetiole yokEvet. Petiole yok zaten messor olması imkansız.
Post yazacaktım ama emin olamadım.Petiole var postpetiole yokOnun dışında doğru hepsi
hocam sizin konuyu foruma girişte zorunlu kılabilsek keşke 😃 eminim çok yararı olurAsgari bilgi seviyesinin altında bir arkadaş daha 😑
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Madde 19.
Bu bilgileri anamızın karnında öğrenip de foruma girmemizi mi bekliyorsunuz ben anlamıyorum buraya yazarak öğreniyoruz işte neyin boşu bu.Asgari bilgi seviyesinin altında bir arkadaş daha 😑
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Madde 19.
Hayır efendim öyle bir şey zaten beklemiyoruz fakat foruma giren kişinin de az biraz(asgari)bilgi seviyesi olmalı en azından farkların ne olduğunu bilmesi lazım. Çok zamanını almaz rehber yazılara göz atmak. Lütfen biraz sakin olalım.Tartışmaya gerek yokBu bilgileri anamızın karnında öğrenip de foruma girmemizi mi bekliyorsunuz ben anlamıyorum buraya yazarak öğreniyoruz işte neyin boşu bu.
Rehber yazılara göz attım ama bu farkları öğrenmek okumakla olacağını düşünmüyorum. Emek vermeden deneyim kazanmadan olacağını sanmıyorum. Bu forumda deneyim kazanmaya çalışıyoruz. Soru sorduk diye aşağılanacaksak forumun bir olayı kalmaz. Her soru sorana böyle cevap verilirse insanlar hobiden soğutulur ve uzaklaştırılır. Şahsen benim canımı sıktı. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır.Hayır efendim öyle bir şey zaten beklemiyoruz fakat foruma giren kişinin de az biraz(asgari)bilgi seviyesi olmalı en azından farkların ne olduğunu bilmesi lazım. Çok zamanını almaz rehber yazılara göz atmak. Lütfen biraz sakin olalım.Tartışmaya gerek yok![]()
Dostum karınca hobisiyle alakası bile yok bunun. renkle herhangi bir canlının cinsini tespit edemessin. Kedi köpekten düşün vücut yapısı, kafa yapısı, bacak uzunluğu vs. Bunun gibi farklara bakarak cins anlaşılır. Sert çıktıysam affola ancak bu hobiyi yapacaksanız asgari bir miktarda araştırma yapmanızı bekliyoruz ki forumda konu kalabalığı, boş tartışmalar ve kafa karışıklığı olmasın.Bu bilgileri anamızın karnında öğrenip de foruma girmemizi mi bekliyorsunuz ben anlamıyorum buraya yazarak öğreniyoruz işte neyin boşu bu.
Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi günler.Anlıyorum hocam sizi hobiye yeni başlamış olabilirsiniz tabikide. Doğal olarak bilmiyorda olabilirsiniz bunda da haklısınız. Daha düzgün bir dille uyarılabilirdi diye düşünüyorum. Kusura bakmayın maalesef son zamanlarda gerçekten forumda kafa karışıklığına sebep olan çok fazla kişi olmaya başladı bundan ötürü arkadaş agresif davranmış olabilir. Öğrenmek istediğiniz herhangi bir konuda olursa eğer(rehber ve arama kısımlarında yoksa)konu açıp sorabilirsiniz. Keyifli hobiler dilerim,iyi günler