Bende okulun bahçesinde buldumBende okulun bahçesinin orda görmüştüm merak ettim
Daha fazla foto attım yardımcı olur diyelateralis tür grubundan bir Camponotus. Tür vermemiz mümkün değil bu veriler ile.
Ne tesadüf amaBende okulun bahçesinde buldum
Bu koloniye nasıl bakabilirim?lateralis tür grubundan bir Camponotus. Tür vermemiz mümkün değil bu veriler ile.
Lateralisler masa tipi fornikaryumluk çok aşırı üremedikleri için güzelRengi çok hoş yuvasını bulup sezon açılınca bi bakarım
Değişen bir şey yok. Tür tahmini yapabilmek için makro ölçüde kaliteli fotoğraflar gerekli. O durumda bile %100 ihtimal veremeyebiliriz.Daha fazla foto attım yardımcı olur diye
Profilinizi inceledim de; 2022 mayıs ayında bulduğunuz lateralis kraliçesi bu ise zaten nasıl bakmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Ve o kraliçe aynı ise 3. kez konu açmışsınız türünü sormak için.Bu koloniye nasıl bakabilirim?
Ben daha çok çoğalan istilacı yamyam kolileri daha severim ama genel olarak hepsine ilgim varLateralisler masa tipi fornikaryumluk çok aşırı üremedikleri için güzel
knk belki anlamamıştır hasatçılara baktığı gibi bakmıştır niye bu kadar sinirlendin kiDeğişen bir şey yok. Tür tahmini yapabilmek için makro ölçüde kaliteli fotoğraflar gerekli. O durumda bile %100 ihtimal veremeyebiliriz.
Profilinizi inceledim de; 2022 mayıs ayında bulduğunuz lateralis kraliçesi bu ise zaten nasıl bakmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Ve o kraliçe aynı ise 3. kez konu açmışsınız türünü sormak için.
Dostum sinirlenmedim, konuşuyoruz normal bir şekilde. Hasatçılara baktığı gibi baksa 9 ay boyunca yaşatabilir mi sence koloniyi? Ve hitabına dikkat etmeni rica ediyorum.knk belki anlamamıştır hasatçılara baktığı gibi bakmıştır niye bu kadar sinirlendin ki
Yanlış baktığımı düşünüyorum çünkü 9ayda sadece 8-9işçisi varDostum sinirlenmedim, konuşuyoruz normal bir şekilde. Hasatçılara baktığı gibi baksa 9 ay boyunca yaşatabilir mi sence koloniyi? Ve hitabına dikkat etmeni rica ediyorum.
Ne güzelBen daha çok çoğalan istilacı yamyam kolileri daha severim ama genel olarak hepsine ilgim var
Kaç derece sıcaklıkta bakıyorsunuz? Besin olarak ne veriyorsunuz? Bir de bu tür grubundaki türler çok yüksek üreme kapasitesine sahip değil genel olarak.Yanlış baktığımı düşünüyorum çünkü 9ayda sadece 8-9işçisi var