Türü ve cinsi ne

oyuntayfasi

Yumurta
Üye
Türü ve cinsi ne

Ekli dosyalar

• IMG_20240908_155616.jpg
    IMG_20240908_155616.jpg
    24.7 KB · Görüntüleme: 24

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
Messor cinsi bir prenses. Türünü tespit etmek için bu fotoğraflar yetersiz.

Son düzenleme:
Çözüm

oyuntayfasi

Yumurta
Üye
Messor cinsi bir prenses. Türünü tespit etmek için bu fotoğraflar yetersiz.
Yağmur yağdi yağmurdan sonra duvar dibindeki kayayı kaldirdigimda enaz 20 tane bu kadincadan vardı hepsini almak istedim ama hemen kacistilar kendi kendime bekliyim ucusu dedim 1 saat sonra tekrar kayayı kaldirip baktigimda hic yoktu tekrar ayni durumu gelirlermi gene bunu buldugum gibi ayni kolonidr bulabilir miyim

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
OYağmur yağdi yağmurdan sonra duvar dibindeki kayayı kaldirdigimda enaz 20 tane bu kadincadan vardı hepsini almak istedim ama hemen kacistilar kendi kendime bekliyim ucusu dedim 1 saat sonra tekrar kayayı kaldirip baktigimda hic yoktu tekrar ayni durumu gelirlermi gene bunu buldugum gibi ayni kolonidr bulabilir miyim
Eğer bulduğunuz 20 tane prenses bir karınca yuvasının ağızında duruyorlarsa çiftleşmemişlerdir zaten, almayın. Gene bulabilirsiniz hala uçuşlar devam ediyor.

oyuntayfasi

Yumurta
Üye
Eğer bulduğunuz 20 tane prenses bir karınca yuvasının ağızında duruyorlarsa çiftleşmemişlerdir zaten, almayın. Gene bulabilirsiniz hala uçuşlar devam ediyor.
Pek goremedim ama cok kanatlı vardı ve suan hic kanatlı yok geri cikarlarmi on gore bi tanede prens alicam yoksa salicam elimdekini