Yağmur yağdi yağmurdan sonra duvar dibindeki kayayı kaldirdigimda enaz 20 tane bu kadincadan vardı hepsini almak istedim ama hemen kacistilar kendi kendime bekliyim ucusu dedim 1 saat sonra tekrar kayayı kaldirip baktigimda hic yoktu tekrar ayni durumu gelirlermi gene bunu buldugum gibi ayni kolonidr bulabilir miyimMessor cinsi bir prenses. Türünü tespit etmek için bu fotoğraflar yetersiz.
Eğer bulduğunuz 20 tane prenses bir karınca yuvasının ağızında duruyorlarsa çiftleşmemişlerdir zaten, almayın. Gene bulabilirsiniz hala uçuşlar devam ediyor.OYağmur yağdi yağmurdan sonra duvar dibindeki kayayı kaldirdigimda enaz 20 tane bu kadincadan vardı hepsini almak istedim ama hemen kacistilar kendi kendime bekliyim ucusu dedim 1 saat sonra tekrar kayayı kaldirip baktigimda hic yoktu tekrar ayni durumu gelirlermi gene bunu buldugum gibi ayni kolonidr bulabilir miyim
Pek goremedim ama cok kanatlı vardı ve suan hic kanatlı yok geri cikarlarmi on gore bi tanede prens alicam yoksa salicam elimdekiniEğer bulduğunuz 20 tane prenses bir karınca yuvasının ağızında duruyorlarsa çiftleşmemişlerdir zaten, almayın. Gene bulabilirsiniz hala uçuşlar devam ediyor.
Uçuş yaptılarsa yuva ağzında aleta olmayabilir, etrafta arayın, belki kraliçe bulursunuz.Pek goremedim ama cok kanatlı vardı ve suan hic kanatlı yok geri cikarlarmi on gore bi tanede prens alicam yoksa salicam elimdekini