Kraliçe deil türünü bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 6446Ekli dosyayı görüntüle 6447Ben bunu tapinomaya benzetim sizce türü ney
Prenolepis olması mümkün deil renk farkı çok fazlaGörüntü kötü ama prenolepis nitens işcisi ? diyebilirim yakından bi fotoğraf atarsanız daha verimli bir sonuç söylüyebilirim.
mümkün ama bu fotoğraftan kesin şudur demek imkansızPrenolepis olması mümkün deil renk farkı çok fazla
Hocam öylede bahsettiğimiz tür prenolepis nitens benim profil fotoğrafıyla karşılaştırabilirsiniz genel renginimümkün ama bu fotoğraftan kesin şudur demek imkansız
Ama foto baya kötü tabiimümkün ama bu fotoğraftan kesin şudur demek imkansız
Dalga mı geçiyorsunuz? Profil fotoğrafınız kraliçe. Kraliçe ile işçinin rengi oldukça farklı. Prenolepis nitens işçisi siyah/kahverengi tonlarındadır, görseldeki işçi ile de uyuşur.Hocam öylede bahsettiğimiz tür prenolepis nitens benim profil fotoğrafıyla karşılaştırabilirsiniz genel rengini
Hocam hiç prenolepis besledinixmiDalga mı geçiyorsunuz? Profil fotoğrafınız kraliçe. Kraliçe ile işçinin rengi oldukça farklı. Prenolepis nitens işçisi siyah/kahverengi tonlarındadır, görseldeki işçi ile de uyuşur.
Ekli dosyayı görüntüle 6457Ekli dosyayı görüntüle 6458
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kraliçe rengiyle işçi rengini karşılaştırarak yorum yapacak olursak Carebara Oertzeni kraliçesini profil fotoğrafı yapın, sarı renk tonlarında işçi görseli atıldığında "profil fotoğrafımla karşılaştırın, siyah tonlarında olduğu için C. Oertzeni olamaz" derseniz bu durumdaki gibi garip bir şey ortaya çıkar.
Besledim.Hocam hiç prenolepis besledinixmi
Verdiğiniz örnek çok iyiydi. Kraliçe ve işçinin rengi aynı olmaz her zaman. Kısaca özetlemişsiniz zaten.Dalga mı geçiyorsunuz? Profil fotoğrafınız kraliçe. Kraliçe ile işçinin rengi oldukça farklı. Prenolepis nitens işçisi siyah/kahverengi tonlarındadır, görseldeki işçi ile de uyuşur.
Kraliçe rengiyle işçi rengini karşılaştırarak yorum yapacak olursak Carebara Oertzeni kraliçesini profil fotoğrafı yapın, sarı renk tonlarında işçi görseli atıldığında "profil fotoğrafımla karşılaştırın, siyah tonlarında olduğu için C. Oertzeni olamaz" derseniz bu durumdaki gibi garip bir şey ortaya çıkar.
Dalga mı geçiyorsunuz? Profil fotoğrafınız kraliçe. Kraliçe ile işçinin rengi oldukça farklı. Prenolepis nitens işçisi siyah/kahverengi tonlarındadır, görseldeki işçi ile de uyuşur.
Tamam.Besledim.
yanlış anlaşılmasın ama şuan tek sidik yarışına girmemeniz gereken kişiyle giriyorsunuz :dTamam.
Biliyorum eğleniyorum.,yanlış anlaşılmasın ama şuan tek sidik yarışına girmemeniz gereken kişiyle giriyorsunuz :d