Camponotus gibi besledim ama işçileri camponotus değil gibi geldi arada kaldım.
Yok değil, daha iyi çekimler gerekli iyi tahmin yapabilmek için.Camponotus turkestanicus olabilir
Fellah'da olabilirCamponotus gibi besledim ama işçileri camponotus değil gibi geldi arada kaldım.
doğru ama çok yüksek ihtimalle dediğim gibi Camponotus TurkestanicusYok değil, daha iyi çekimler gerekli iyi tahmin yapabilmek için.
Neye göre yüksek ihtimal verdiğinizi bilmiyorum ama ben bu desende turkestanicus görmedim hiç. Bana göre kesinlikle değil zaten. Arkadaş işaretlediği konumunda(İzmir) bulduysa bu kraliçeyi yine dediğiniz ihtimal eleniyor direkt. Bu fotoğraflardan türünü söyleyemem ama turkestanicus olmadığını söyleyebilirim 😁doğru ama çok yüksek ihtimalle dediğim gibi Camponotus Turkestanicus
Doğru söylüyorsunuz teşekkürlerNeye göre yüksek ihtimal verdiğinizi bilmiyorum ama ben bu desende turkestanicus görmedim hiç. Bana göre kesinlikle değil zaten. Arkadaş işaretlediği konumunda(İzmir) bulduysa bu kraliçeyi yine dediğiniz ihtimal eleniyor direkt. Bu fotoğraflardan türünü söyleyemem ama turkestanicus olmadığını söyleyebilirim 😁