Aslında ben toplamadim ayağıma geldiler balkona azıcık alıp salıcamSolenopsis ( fugax tahmini ) keşke bu kadar çok toplamasaydınız 😣
Gelmeye devam ediyorlar kurtulamıyor um2 li ve 3 lü multi deneyin birertane isterseniz birkaç tanede kendinize tekli ayırın
nerde yaşıyorsun, baya bi uçuş varda bi ben bulamadm bu türden
İzmitnerde yaşıyorsun, baya bi uçuş varda bi ben bulamadm bu türden
bende izmitteyim 10 dakikada 6 tane buldum dahası vardı bıraktım
Kanka 3 tane multi denemesi yap 2 tanede tek olarak al
bu gün bende aynı cinsten buldum. uçtumu tam uçuyorlar o kadar fazla vardı ki. formicalar öldürüp yemek için yuvaya götürüyordu. ama senin topladığında bir tık fazla olmuş kanka. toprak bir alana salabilirsin büyütmeyeceğin kadarını. öldürmezsen bir dahakine bulma şansın daha fazla olur. çünkü mantıken 2-3 yıla bu kraliçelerde prenses üreticek.
Bu akşam karanlık bir vakit salarım 1adet Multi 4tanede tekli aldım gerisini salıcambu gün bende aynı cinsten buldum. uçtumu tam uçuyorlar o kadar fazla vardı ki. formicalar öldürüp yemek için yuvaya götürüyordu. ama senin topladığında bir tık fazla olmuş kanka. toprak bir alana salabilirsin büyütmeyeceğin kadarını. öldürmezsen bir dahakine bulma şansın daha fazla olur. çünkü mantıken 2-3 yıla bu kraliçelerde prenses üreticek.![]()
4 tekli çok olmuş be kanka en azından 2 multi yapabilirdin 2 tüpe 2 kraliçe gibi. ama senin kararın tabiki multiyi ilk defa deniyorsan, ki ben ilk defa deniyorum. biraz tedirginlik oluyor mecburen.Bu akşam karanlık bir vakit salarım 1adet Multi 4tanede tekli aldım gerisini salıcam
Hem tecrübe amaçlı Multi denemem için yaptım4 tekli çok olmuş be kanka en azından 2 multi yapabilirdin 2 tüpe 2 kraliçe gibi. ama senin kararın tabiki multiyi ilk defa deniyorsan, ki ben ilk defa deniyorum. biraz tedirginlik oluyor mecburen.