Türü nedir, ısıtıcı ped lazım olur mu?
-Döllenmiş midir ?
-Döllenmiş midir ?
Isıtıcı ped gerekli olur mumessor , döllenmiş olup kanat bırakmayan bir çok kraliçe mevcut yakın bir sürede larvaları bırakır çok kurcalama bırak karanlık bir ortamda dursun 1 hafta içinde belli olur
HayırIsıtıcı ped gerekli olur mu
Bir şey daha sorucam deodorant kokusu öldürür mü karıncamı
messor , döllenmiş olup kanat bırakmayan bir çok kraliçe mevcut yakın bir sürede larvaları bırakır çok kurcalama bırak karanlık bir ortamda dursun 1 hafta içinde belli olur
büyük olasılıkla olabilirEminmisin messor olduğuna ben tetramorium olduğunu düşünüyorum
Messor değil popo kısmında şeritler varmessor , döllenmiş olup kanat bırakmayan bir çok kraliçe mevcut yakın bir sürede larvaları bırakır çok kurcalama bırak karanlık bir ortamda dursun 1 hafta içinde belli olur
aynı fikirdeyim. ilk bakışta lasius sanmıştımMessor değil popo kısmında şeritler var
2tane aphaenogaster kraliçesi kaçırdım yaz tatilinde köydeyim tüp yoktu kaba koydum üstünde delik vardı nasıl olduysa pamuk düşüp içinden kaçmışlar Allah'tan 1tanesi kaçmamışaynı fikirdeyim. ilk bakışta lasius sanmıştım
haydaa. bende birkaç ay önce pazarda gezerken hiç beklemediğim bir anda lasius kraliçe bulmuştum. yanımda ekipman yok diye alamamıştım. bazen cidden heryere tüp veya kapla gitmek gerekiyor2tane aphaenogaster kraliçesi kaçırdım yaz tatilinde köydeyim tüp yoktu kaba koydum üstünde delik vardı nasıl olduysa pamuk düşüp içinden kaçmışlar Allah'tan 1tanesi kaçmamış