Koloninin patladığını düşünmüştüm,doğru düşünmüşüm. Kraliçe hangi aphaenogastere benzemiyordu sorun orada. Messorla ayırt etmesi imkansız türlerde var. İşçiler Aphaenogaster işçisibu çok daha büyük bir koloniydi ve muşambaya yuva yapmışlardı muşambayı kullanmak durumunda kaldığımız için koloni dağıldı ölüme terk etmek yerine kraliçesini ve toplayabildiğim kadarıyla yumurta ve işçisini aldım yaşatmaya çalışacağım ayriyeten kraliçe pek aphaenogastere benzemiyordu
Kendi isteğimle koloni patlatmayacak kadar hobiye hakim ve duyarlıyım. Messorla ayırt edilmesi imkansız türler arasında olduğunu düşünüyorum. Subterrena kraliçesine pek benzemiyordu subterrena kolonim ile karşılaştırdığımdaKoloninin patladığını düşünmüştüm,doğru düşünmüşüm. Kraliçe hangi aphaenogastere benzemiyordu sorun orada. Messorla ayırt etmesi imkansız türlerde var. İşçiler Aphaenogaster işçisi
Ben siz patlattınız demedim,patlamak zorunda kaldığını siz zaten söylediniz. Bende bu görüntünün patlak bir koloniye ait olabileceğini düşündüğümü belirttim hocam: ) Subterrenea grouptan bir kraliçe olabilir. Veya tamamen farklı bir tür olabilirKendi isteğimle koloni patlatmayacak kadar hobiye hakim ve duyarlıyım. Messorla ayırt edilmesi imkansız türler arasında olduğunu düşünüyorum. Subterrena kraliçesine pek benzemiyordu subterrena kolonim ile karşılaştırdığımda
geçmiş olsunGüncelleme : koloniyi yaşatamadım kraliçe öldü![]()