Kırdığım ağacın içinden düştüler döllenme ihtimalleri olmayabilir 1hafta falan tutucam karanlık bir bölgede pupa falan yoksa salıcam.Tetramorium sp. olduğunu düşünüyorum. Yuva ağzından mı aldınız?
Kırdığım ağacın içinden düştüler döllenme ihtimalleri olmayabilir 1hafta falan tutucam karanlık bir bölgede pupa falan yoksa salıcam.
Ağaç içerisinden çıktılarsa koloninin alateleridir onlar. Uçuş yapmamışlar muhtemelen.Kırdığım ağacın içinden düştüler döllenme ihtimalleri olmayabilir 1hafta falan tutucam karanlık bir bölgede pupa falan yoksa salıcam.
Orada üçlü multi yapıyor olabilirler mi? 😃Ağaç içerisinden çıktılarsa koloninin alateleridir onlar. Uçuş yapmamışlar muhtemelen.
Ağaç içerisinden çıktılarsa koloninin alateleridir onlar. Uçuş yapmamışlar muhtemelen.
Yumurtlama yaparlarsa 1tanesini başkasına vericeğim fındık bahçesindeyim ağaçların içinde yaşıyorlar hepTamamdır, sanırım yumurta demek istediniz. Umarım kanat dökerler ya da yumurtlarlar.
Öyle olursa başkasına veririm zatenOrada üçlü multi yapıyor olabilirler mi? 😃
İlla birkaç tanesi kanat bırakırdı diye düşündüm. Subterranea complexteki türlerin de multiye çok yatkın olduklarını sanmıyorum.Orada üçlü multi yapıyor olabilirler mi? 😃
Geçici süre onun içindeler tüp vs yok yanınada ıslak pamuk koydumİlla birkaç tanesi kanat bırakırdı diye düşündüm. Subterranea complexteki türlerin de multiye çok yatkın olduklarını sanmıyorum.