Türü Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamokim01

Yumurta
Üye
Merhaba 3 kraliçe bulabildim uçuyorlardı 2 si yumurtladı türünü çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler. genel rengı koyu kahverengı siyahımsı resımlerde çok net değil sanırım ama bagzı yerlerinde kahverengi cizgileri belirgin boyutuda epey büyük

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.45 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.45 (2).jpeg
    28.1 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.45 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.45 (1).jpeg
    20.2 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.45.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.45.jpeg
    27.8 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.44.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.44.jpeg
    34.5 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.43.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.43.jpeg
    36.4 KB · Görüntüleme: 18
  • WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.42.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.42.jpeg
    26.4 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.40.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-20 at 03.58.40.jpeg
    39.4 KB · Görüntüleme: 22
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yaşar_Kabkap

Larva
Üye
Lütfen konu açmadan önce kuralları okuyun. Başlık bu kadar uzun olmamalı, konuyu özetleyecek en fazla 5 kelimeden oluşabilecek bir başlık oluşturmayı deneyin. Renkten cins tespiti yapılmaz, tespit konusu açarken rengini değil boyunu ve bulunduğu yeri söyleyin.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Lütfen konu açmadan önce kuralları okuyun. Başlık bu kadar uzun olmamalı, konuyu özetleyecek en fazla 5 kelimeden oluşabilecek bir başlık oluşturmayı deneyin. Renkten cins tespiti yapılmaz, tespit konusu açarken rengini değil boyunu ve bulunduğu yeri söyleyin.
Özellikle bu uyarıları yapmakla uğraşmayalım diye konu açtım, değişen bir şey pek göremiyorum hala uğraşıyoruz. Garip gerçekten.

mamokim01

Yumurta
Üye
Bu neyin egosu anlamış değilim daha dün üye oldum ilk fırsatta da buraya konu açtım bilmiyordum siz hitap şeklinize bence biraz dikkat edin insanlar çok takılıyorsanız yada sıkıntılı bir konu olduğunu düşünüyorsanız düzenlemek yerine konuyu kaldırsaydınız daha güzel olurdu bence ayrıca en net şekilde çekim yapmak için uğraştım renk olarak resimde ayrı canlıda ayrı diye ek bilgilendirme yaptım emir verici tavirlarınızı doğru bulmuyorum siz birilerine birşeyler öğreteceğinize önce kendiniz öğrenin

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bu neyin egosu anlamış değilim daha dün üye oldum ilk fırsatta da buraya konu açtım bilmiyordum siz hitap şeklinize bence biraz dikkat edin insanlar çok takılıyorsanız yada sıkıntılı bir konu olduğunu düşünüyorsanız düzenlemek yerine konuyu kaldırsaydınız daha güzel olurdu bence ayrıca en net şekilde çekim yapmak için uğraştım renk olarak resimde ayrı canlıda ayrı diye ek bilgilendirme yaptım emir verici tavirlarınızı doğru bulmuyorum siz birilerine birşeyler öğreteceğinize önce kendiniz öğrenin
Egoluk ve hitaplık bir durum yok ama hatalı bir durum var. Konularda eğer hata varsa konu altında değilde rapor butonunu kullanarak hatayı bildirmeniz gerekiyor, arkadas burada hata yapmış. Konuda bir hata varsa moderatör arkadaşlar düzenler. Sizin tarafınızdan ise foruma yeni üye olduğunuz için kuralları okumanız gerekiyordu. İki taraflı bir hata var yani bu durumda

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Arkadaş cümlesine "lütfen" diye başlamış. Bir tür sorgulama konusu nasıl daha doğru oluşturulur bunu anlatmış. Bu anlatılanlardan faydalanıp gelecekte açacağınız konuları daha doğru açabilirsiniz egoist diye yargılamak yerine.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Konu içerisinden uyarı yapmayın kullanıcılara, her seferinde konu ile bağımsız uyarı yapıldığı için bir tartışma çıkıyor. Bundan sonra bu şekilde düzeltmeler görürsem o mesajları da sileceğim haklı olsa bile. Çünkü her seferinde uyarılardan doğan tartışmalarla uğraşmaktan yoruldum. Konuyu raporlarsanız biz gereken bilgilendirmeyi yapıp konuyu düzenleriz zaten. Bilhassa konu içerisini bu durum için meşgul etmek istemiyorum. Bu yüzden uyarı sistemimiz var zaten. Konu içerisindeki soru cevaplanmış, uzamaması için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...