kamera çok bulanık çekiyor yaklaştırınca pro modunu açınca gereksiz bir sarılık oldu video ile bu kadar kusura bakmayın bende zaten Crematogaster ve Solenopsis arasında kalmıştım görsellere bakınca ondan sordum teşekkürlerBu görselden Crematogaster tahmini yaparım. Daha iyi görseller yüklemeniz temiz sonuç almanız için yardımcı olur.
Solenopsis olmadığı kesin ama en azından renklerin iyi görüldüğü bir fotoğraf atabilseydiniz iyi olurdu.kamera çok bulanık çekiyor yaklaştırınca pro modunu açınca gereksiz bir sarılık oldu video ile bu kadar kusura bakmayın bende zaten Crematogaster ve Solenopsis arasında kalmıştım görsellere bakınca ondan sordum teşekkürler
önce cins adlarına baktım solenopsis yazınca karşıma çıkan ilk görsellere bakınca anımsattı , bu arada buldum crematogaster scutellaris imişSolenopsis olmadığı kesin ama en azından renklerin iyi görüldüğü bir fotoğraf atabilseydiniz iyi olurdu.
Türkiye'de ki varlığı muamma olan bir tür.Bu kafa büyüklüğü ve thoraxla oranına bakarak C.lorteti olduğunu söyleyebilirim ben.önce cins adlarına baktım solenopsis yazınca karşıma çıkan ilk görsellere bakınca anımsattı , bu arada buldum crematogaster scutellaris imiş
kamera netlemiyor ne kadar uğraşsamda çok bulanık çekiyor karıncayı makul seviyeye getirince en yakın ve net bu kadar oluyorTürkiye'de ki varlığı muamma olan bir tür.Bu kafa büyüklüğü ve thoraxla oranına bakarak C.lorteti olduğunu söyleyebilirim ben.
Kraliçeye ait net ve iyi fotoğraflar çekerseniz kesin bir tespit koyabiliriz.