Çok yakın sürede işçi alabilirsiniz kendileri ilk işçiye kadar beslenmeye ihtiyaç duymaz kendilerinin iğnesi vardır dikkat edin Kanat dökmeye megili değil benimde elime yakın zamanda aynı tür kıraliçe geçti.
Kanatlarını çıkartmaya çalışıyor . nasıl bir besleme yapmalıyım lütfen daha fazla bilgi verebilirmisin . Dikenli derken baya baya sokuyomu .?Çok yakın sürede işçi alabilirsiniz kendileri ilk işçiye kadar beslenmeye ihtiyaç duymaz kendilerinin iğnesi vardır dikkat edin Kanat dökmeye megili değil benimde elime yakın zamanda aynı tür kıraliçe geçti.
İşçi çıkana kadar besleme yapmanıza gerek yok. İşçilerden sonra şekerli su + protein şeklinde besleme yapabilirsiniz. Abdomeninin ucunda evet iğnesi bulunuyor. İnsan derisini delebilecek bir iğne değil ama vücudun yumuşak kısımlarını delebilir. Arı sokması gibi bir etkisi yok. Anlık küçük bir acı ve kızarıklık yaratıyor sadece, daha çok koloniyi korumak için kullanılıyor.Kanatlarını çıkartmaya çalışıyor . nasıl bir besleme yapmalıyım lütfen daha fazla bilgi verebilirmisin . Dikenli derken baya baya sokuyomu .?
tabi.
Kendileri şekerli suya ile un kurdu dubia morio v.b. Proteinlere bayılır kıraliçe pek strese girmez işçiler hep kaçma megili dir 1 ay sürede ilk işçi alabilirsiniz yemleri kısa sürede bitirirler
lorteti'nin kaçma eğilimi ile ilgili bir veri sunar mısın? Yazım kurallarına dikkat et.İşçiler hep kaçmaya meyillidir.
Aslında ilk başlayanlar beslemeyez diye birşey yok sadece zorluk orta seviyede bir kıraliçe.Aladığım kadarıyla ilk başlayanlar için iyi bir alternatif ) işçilerin kaçmaya çalışması sorun olabilir 😞
Katılmıyorum. Oldukça kolay, başlangıç seviyesi bir tür.Aslında ilk başlayanlar beslemeyez diye birşey yok sadece zorluk orta seviyede bir kıraliçe.
Kişiye göre zorluğu değişebilirKatılmıyorum. Oldukça kolay, başlangıç seviyesi bir tür.
Diğer cinslerle kıyaslayarak kişisel fikrimi belirttim. Kişinin bakım koşullarına göre her türün zorluğu değişebilir.Kişiye göre zorluğu değişebilir