Türü Nedir?

Gross

Yumurta
Üye
IMG-20220814-WA0021.jpg
Arkadaşlar öncelikle türü nedir?
kanatlı fakat kanatlarını hiç bir şekilde kullanamiyor döllenmiş olma ihtimali var mı bu durum yuzunden yoksa kanatları zarar görmüş müdür?Screenshot_20220814-214202.png

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Cinsi Tetramorium. Kanatlarını kullanmıyor derken neyi kastettiniz? Tüpün içinde kanatlarını nasıl kullanmasını bekliyorsunuz ki?

Çözüm

Gross

Yumurta
Üye
Cinsi Tetramorium. Kanatlarını kullanmıyor derken neyi kastettiniz? Tüpün içinde kanatlarını nasıl kullanmasını bekliyorsunuz ki?
Hocam türü için teşekkürler kanatları konusuna gelince de bulduğum da elime aldım ve test tüpüne elimden geçirdim gecirene kadar 1 dk ye yakın zaman geçti tüp ayarlamam vs gerektiği için o zamana kadar uçmadı

Armağan

Yumurta
Üye
Hocam türü için teşekkürler kanatları konusuna gelince de bulduğum da elime aldım ve test tüpüne elimden geçirdim gecirene kadar 1 dk ye yakın zaman geçti tüp ayarlamam vs gerektiği için o zamana kadar uçmadı
1hafta beklet döker ise kraliçe dökmez ise doğaya sal

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Tür bilgisi verilmedi,cins verildi. Zaten 1 kere uçuş yaptıktan sonra birdaha uçmuyorlar genelde.
1hafta beklet döker ise kraliçe dökmez ise doğaya sal
Kanatlı kraliçelerde olabiliyor,yumurta verme durumuna bakıyoruz

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Pardon cinsi için dicektim o zaman haftada 1 kontrol edicem cinsi için sizde tetramorium mu diyosunuz
Evet bende tetramorium cinsine katılıyorum. Haftada 1 ideal bir süre.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bende 1 tane daha tetramorium var onun türü farklı siyah bir tür strese kolay kolay girmez demişlerdi bunun içinde aynı şey geçerlimidir acaba
Onu bilemeyiz, kraliçenin karakteristik özelliğine göre de değişebilir bu durum. Ama genel olarak çok fazla strese girmiyorlar

Gross

Yumurta
Üye
Onu bilemeyiz, kraliçenin karakteristik özelliğine göre de değişebilir bu durum. Ama genel olarak çok fazla strese girmiyorlar
Tamamdır teşekkürler bir de son sorum olacak su an tatildeyim ağustosun 27-28 i gibi fln donucem yaklaşık olarak 800 km fln yol yoldayken ne yapmam lazım minimum şekilde strese girmeleri için diğer tetra içinde geçerli onun 20 işçisi var ne yapmalıyım

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
İlgili konuya ulaşabilirsiniz;