Hocam türü için teşekkürler kanatları konusuna gelince de bulduğum da elime aldım ve test tüpüne elimden geçirdim gecirene kadar 1 dk ye yakın zaman geçti tüp ayarlamam vs gerektiği için o zamana kadar uçmadıCinsi Tetramorium. Kanatlarını kullanmıyor derken neyi kastettiniz? Tüpün içinde kanatlarını nasıl kullanmasını bekliyorsunuz ki?
1hafta beklet döker ise kraliçe dökmez ise doğaya salHocam türü için teşekkürler kanatları konusuna gelince de bulduğum da elime aldım ve test tüpüne elimden geçirdim gecirene kadar 1 dk ye yakın zaman geçti tüp ayarlamam vs gerektiği için o zamana kadar uçmadı
Tür bilgisi verilmedi,cins verildi. Zaten 1 kere uçuş yaptıktan sonra birdaha uçmuyorlar genelde.Hocam türü için teşekkürler kanatları konusuna gelince de bulduğum da elime aldım ve test tüpüne elimden geçirdim gecirene kadar 1 dk ye yakın zaman geçti tüp ayarlamam vs gerektiği için o zamana kadar uçmadı
Kanatlı kraliçelerde olabiliyor,yumurta verme durumuna bakıyoruz1hafta beklet döker ise kraliçe dökmez ise doğaya sal
Evet bende tetramorium cinsine katılıyorum. Haftada 1 ideal bir süre.Pardon cinsi için dicektim o zaman haftada 1 kontrol edicem cinsi için sizde tetramorium mu diyosunuz
Bende 1 tane daha tetramorium var onun türü farklı siyah bir tür strese kolay kolay girmez demişlerdi bunun içinde aynı şey geçerlimidir acabaEvet bende tetramorium cinsine katılıyorum. Haftada 1 ideal bir süre.
Onu bilemeyiz, kraliçenin karakteristik özelliğine göre de değişebilir bu durum. Ama genel olarak çok fazla strese girmiyorlarBende 1 tane daha tetramorium var onun türü farklı siyah bir tür strese kolay kolay girmez demişlerdi bunun içinde aynı şey geçerlimidir acaba
Tamamdır teşekkürler bir de son sorum olacak su an tatildeyim ağustosun 27-28 i gibi fln donucem yaklaşık olarak 800 km fln yol yoldayken ne yapmam lazım minimum şekilde strese girmeleri için diğer tetra içinde geçerli onun 20 işçisi var ne yapmalıyımOnu bilemeyiz, kraliçenin karakteristik özelliğine göre de değişebilir bu durum. Ama genel olarak çok fazla strese girmiyorlar