Hatalı bir ID olmuş kısmen. semilaeve complex'ten olmadığına eminim şu an. Yunanistan'dan bir arkadaşım Tetramorium cf. lucidulum bulmuştu. Kraliçe hafif turuncu, işçiler sarımsı-turuncu. Bu aynı tür olabilir veya olmayabilir, Türkiye'de bunun gibi birkaç tür var. Araştırmak gerekli, çoğunun kraliçe örneği yok, sadece açıklamalar mevcut.Tetramorium semilaeve complex
Peki yumurtası var mıdır sizce ne düşünüyorsunuzTetramorium sp.
Attığınız görsellerde yumurta yok gibi duruyor. Kraliçenin bulunduğu alanı karanlık ve titreşimsiz bir ortama koyarak yumurta elde edebilirsiniz. Üstelik yumurtladığı zaman görebileceksiniz dert etmeyin, göremezseniz biz yardımcı oluruz.Peki yumurtası var mıdır sizce ne düşünüyorsunuz
Döllenmiş olma ihtimali var 1-2 hafta müdahale etmeden karanlık bir ortamda bekletin kraliçeyse büyük bir ihtimalle yumurtlayıp kanat dökecektir kanat dökmediği süreçte hüsrana kapılmayın bazı istisnalar olabiliyorPeki yumurtası var mıdır sizce ne düşünüyorsunuz
Döllenmiş olma ihtimali var 1-2 hafta müdahale etmeden karanlık bir ortamda bekletin kraliçeyse büyük bir ihtimalle yumurtlayıp kanat dökecektir kanat dökmediği süreçte hüsrana kapılmayın bazı istisnalar olabiliyor
Tetramorium semilaeve complex
Siz buradayken söylemek istedim bir tane daha buldum atmak istiyorum ayrı başlık mı açayım buraya atayım mı yorumlar mısınızAttığınız görsellerde yumurta yok gibi duruyor. Kraliçenin bulunduğu alanı karanlık ve titreşimsiz bir ortama koyarak yumurta elde edebilirsiniz. Üstelik yumurtladığı zaman görebileceksiniz dert etmeyin, göremezseniz biz yardımcı oluruz.
Buraya atabilirsiniz sorun olmazSiz buradayken söylemek istedim bir tane daha buldum atmak istiyorum ayrı başlık mı açayım buraya atayım mı yorumlar mısınız
Ölmüş gibi görünüyor. Colobopsis'e benzettim ama bu fotoğraftan net konuşamam.Ekli dosyayı görüntüle 15638
Neden böyle oldu birden ölüyor mu sizce
Niye bilmiyorum ama ikisi birden top gibi oldu deli olacağım yemin ederim kiÖlmüş gibi görünüyor. Colobopsis'e benzettim ama bu fotoğraftan net konuşamam.
Fotorafını atın bacaklarını içeri doprı kıvırıp ters dönmüşse ölmüştür ama kafasını abdonene doğru götürüyorsa kraliçe olma ihtimali yüksek biri olabilvek en iyi biride en kötü ihtimallerden biri😳Niye bilmiyorum ama ikisi birden top gibi oldu deli olacağım yemin ederim ki
Fotorafını atın bacaklarını içeri doprı kıvırıp ters dönmüşse ölmüştür ama kafasını abdonene doğru götürüyorsa kraliçe olma ihtimali yüksek biri olabilvek en iyi biride en kötü ihtimallerden biri😳
Aptal aptal dolanıyor sebebi nedir sizceFotorafını atın bacaklarını içeri doprı kıvırıp ters dönmüşse ölmüştür ama kafasını abdonene doğru götürüyorsa kraliçe olma ihtimali yüksek biri olabilvek en iyi biride en kötü ihtimallerden biri😳
Yumurtlamaya çalışıyor olabilir.Arkadaki zaten hareketsiz öndeki tam şuan onun etrafında dolanıyor yeni canlandı ama top olmuştu normal bir durum mu
Ben yine sabahı bekleyeyim Allah büyük ölürse toprağa ölmezse yeni kolonisine kavuşur teşekkür ederim cevabınız içinYumurtlamaya çalışıyor olabilir.