koza örmüyorlar burda tüpün ortasındalar yumurtalar suyun olduğu yerdeLasius/tapinoma arasındayım. Yumurtalarda koza örme durumu var mı? Görüntülerde neden yumurta bulunmuyor?
Siz nereden biliyorsunuz? Koza örme durumu yoksa Tapinoma cevabımkoza örmüyorlar burda tüpün ortasındalar yumurtalar suyun olduğu yerde
Lasius olduğunu düşünüyorum.Türü nedir acaba
görüyorumSiz nereden biliyorsunuz? Koza örme durumu yoksa Tapinoma cevabım
Neyi tam olarak? Görüntülerde herhangi bir yumurta yok. Kraliçenin sahibi siz değilsiniz ve koza örüp örmediklerini nereden biliyorsunuz?görüyorum
şey pardon umut benim bu bilgisayardaki hesabımNeyi tam olarak? Görüntülerde herhangi bir yumurta yok. Kraliçenin sahibi siz değilsiniz ve koza örüp örmediklerini nereden biliyorsunuz?
Forumda Multi Account yasak olması dışında problem yokşey pardon umut benim bu bilgisayardaki hesabım
Dostum 2 hesabında kapatılabilir. Ek hesap kullanmak yasak. Koza örmüyorlarsa, dediğim gibi bunlar tapinoma cinsi,lasius cevap değil.şey pardon umut benim bu bilgisayardaki hesabım
Şimdi dikkat ettim de koza örmüşlerLasius/tapinoma arasındayım. Yumurtalarda koza örme durumu var mı? Görüntülerde neden yumurta bulunmuyor?
Son kararım memleketdeydim yakalayamadım çıkma anlarınıSon kararınız mı😅 O zaman lasius kraliçesi diyorum. İlk işçiler çıktığında fark etmediniz mi kozaları olduğunu?
Hocam bazı oyun sunucularında falan oluyordu bu burda ne alakaForumda Multi Account yasak olması dışında problem yok![]()
Bunlar klasik forum kuralları dostum. Oyun sunucusunda var diye burada olamaz mı bir kural? Sana göre neden olmamalı mesela bu? Forumda ikinci hesaplarından kendine geri bildirim atanlara nasıl engel olmayı düşünmeliyiz?Hocam bazı oyun sunucularında falan oluyordu bu burda ne alaka