Daha net fotoğraf ekler misin
Taşı kaldırıldım işçileri arasından aldım döllenmiş olurlar mı ?Plagiolepis sp. kraliçeleri
muhtemelen multiqueen bir kolonideki kraliçeleri almışsınız. Karınca hobisi ile ilgili en ufak bir bilginiz olsaydı yuvadan kraliçe alınmayacağını bilirdiniz.Taşı kaldırıldım işçileri arasından aldım döllenmiş olurlar mı ?
Yeni olabilir, bilgisiz olmak suç değil bilgi edinmemek suç. Arkadaşa bu kadar agresif çıkmanızı doğru bulmuyorum.muhtemelen multiqueen bir kolonideki kraliçeleri almışsınız. Karınca hobisi ile ilgili en ufak bir bilginiz olsaydı yuvadan kraliçe alınmayacağını bilirdiniz.
Evet bilgi edinmemek bence de suç. En ufak bir araştırma yapmamış bu arkadaş hobiye başlarken. Doğanın dengesini boş yere bozmuş. Biraz agresif çıkmış olabilirim doğrudur.Yeni olabilir, bilgisiz olmamak suç değil bilgi edinmemek suç. Arkadaşa bu kadar agresif çıkmanızı doğru bulmuyorum.
Evet bilgi edinmemek bence de suç. En ufak bir araştırma yapmamış bu arkadaş hobiye başlarken. Doğanın dengesini boş yere bozmuş. Biraz agresif çıkmış olabilirim doğrudur
Kanatlıları almazsanız evet döllenmiş olurlar. Sizdekiler döllenmiş. Koloni içerisinden genelde kraliçe almamaya çalışıyoruz çünkü bu doğadaki bir koloniyi yok etmek anlamına geliyor ve genelde alınan kraliçeler ölüyor. Fakat eğer birden fazla kraliçe varsa ve Plagiolepis gibi stressiz ve küçük cinslerde "tüm kraliçeleri almamak kaydıyla" işçi ve yumurta da alarak kraliçe alımı yapılabilir. Ayrıca koloni içerisinden aldığınız için besleme yapmak zorundasınız. Bu da aklınızda bulunsun.Taşı kaldırıldım işçileri arasından aldım döllenmiş olurlar mı ?