KahramanmaraşCamponotus kraliçesi. Besleme gerekmiyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Nerede buldunuz acaba? Konum neresidir?
Hocam ne kadar sürede bi ilk işçi çıkmış mı diye kontrol etsem daha doğru olurCamponotus kraliçesi. Besleme gerekmiyor
Bir süre tuzlukta maalesefTüpte bakmanız sizin için daha iyi olacaktır. Haftada 1 kontrol edebilirsiniz
Hocam ufak bir pamukla şekerli su verdim zararı olur mu? İşçiler daha hızlı çıkıyomuşCamponotus kraliçesi. Besleme gerekmiyor
İşçiler çıkmadan besleme yapılmaz(fuly claustral türlerde). Kafa karıştırmayınUn kurdu verebilirsiniz
Verdiğiniz bilgilerin doğruluğunu göre kesinlik belirtirseniz sevinirim. Yanlış bir bilgi paylaşıyorsunuz çünkü.Un kurdu verebilirsiniz
Stresten başka bir katkısı olmaz. Semi claustral değilse beslenmesi mantıklı değil . Fully claustral olan türlerde zaten protein depo kapasitesi daha fazla oluyor ve işçilerin üretimi için daha fazla protein harcamak gerekmiyor. ''Ben besleme taraftarıyım'' diyerek bilgi verilmez. Semi claustral türlerde de protein deposu kapasitesi az ve işçi üretimi için kullanılan protein fazla olduğu için canlı dışarıdan ek besine ihtiyaç duyar.Un kurdu verebilir ben ilk işçi çıkmadan besleme taraftarıyım