Tür hakkında bilgi verebilirmisinCataglyphis nodus queen
Tamamdır teşekkürlerTecrübe isteyen bir türdür. İşçi almak kolay değil ve kolaylıkla ölebiliyorlar. İlgili konuya göz atınız;
Cataglyphis Türleri Bakım Rehberi
Arkadaşlar selam. Ben Egzotik Hobi kanalından Alperen. Bu yazıda bakımı nispeten zor olarak nitelendirilen Cataglyphis cinsinden ve benim tecrübe ettiğim türleri besleme yöntemlerimden bahsediyorum. Bahsedeceğim türler aynı cinsten olsa da tecrübelerime göre bakım şartları ve dolayısıyla zorluk...karincaciftligim.com
Beslenmesi için sadece şekerli su yeterlimi çünkü sadece onu içti ceviz koydum kıyma koydun şeftali suyu koydum hiçbirine dokunmamış sadece şekerli suyu içmişTecrübe isteyen bir türdür. İşçi almak kolay değil ve kolaylıkla ölebiliyorlar. İlgili konuya göz atınız;
Cataglyphis Türleri Bakım Rehberi
Arkadaşlar selam. Ben Egzotik Hobi kanalından Alperen. Bu yazıda bakımı nispeten zor olarak nitelendirilen Cataglyphis cinsinden ve benim tecrübe ettiğim türleri besleme yöntemlerimden bahsediyorum. Bahsedeceğim türler aynı cinsten olsa da tecrübelerime göre bakım şartları ve dolayısıyla zorluk...karincaciftligim.com
Ceviz ve fıstık gibi besinler diyodu ceviz verdim yemedi kıyma verdim protein olarak yemediHocam şekerli su ve çeşitli böcekler yazıyor. Un kurdu morio kurdu vs. verebilirsiniz. Yoksa onun yerine alternatif proteinleri deneyebilirsiniz
Farklı besinler deneyebilirsiniz dediğim gibi. Kraliçenin zaten hepsini birden tek seferde yemesini beklemeyin. Küçük bir outworld yapın. Besine ihtiyacı olduğunda kendisi çıkar yerCeviz ve fıstık gibi besinler diyodu ceviz verdim yemedi kıyma verdim protein olarak yemedi
Yaptım zaten güneşte duruyo karanlık alanıda var isterse giriyoFarklı besinler deneyebilirsiniz dediğim gibi. Kraliçenin zaten hepsini birden tek seferde yemesini beklemeyin. Küçük bir outworld yapın. Besine ihtiyacı olduğunda kendisi çıkar yer
Ölen lasius kraliçemin yumurtasını versem yer miTamamdır gerisini o halleder. Besine ihtiyacı olduğunda kendisi çıkar yer. Yumurta beyazı sosis salam vs. verebilirsiniz ek olarak