Crematogaster gibi görünüyor.
Teşekkürler. Buna da bakabilir misiniz Plagiolepis e benzettim ama emin değilim.Crematogaster lorteti prensesi
Görseller oldukça uzak ama plagio gibi duruyor evet
Hocam telefon çok netlemiyor ama çekmeyi denedim.Evet bana da plagiolepis gibi geldi. Net bir fotoğraf atarsanız daha iyi olur.
PlagiolepisHocam telefon çok netlemiyor ama çekmeyi denedim.
Evet bence plagiolepisHocam telefon çok netlemiyor ama çekmeyi denedim.
Bana göre plagiolepise dah yakınBana daha çok nylanderia gibi geldi
Hocam en son konu açtığımda Nylanderia dediğiniz kraliçeyi bulduğum yerde buldum. Daha iyi fotoğraflar atmayı deneyebilirim.Bana daha çok nylanderia gibi geldi
Fotoğraf atsanız daha iyi olu daha net yorum yapabiliriz geçen kraliçeyi bulduğunuz yerde bulduysanız bu olma ihtimali var.Hocam en son konu açtığımda Nylanderia dediğiniz kraliçeyi bulduğum yerde buldum. Daha iyi fotoğraflar atmayı deneyebilirim.
Evet arkadaşın cevabı ile bende nylenderia olabileceğini düşünüyorum. İlk fotoğraflardan nedense plagiolepise benzettim.Plagiolepis olduğunu düşünmüyorum TR'deki 6 türün kraliçe fotoğraflarıyla eşleştiremedim 1 tanesinin fotoğrafı yoktu. Daha çok Nylanderia vividula cevabım
Tamamdır hocam teşekkürler.Evet hocam kesinlikle Nylanderia kraliçesi.Tür olarakta vividula diyorum
Nasıl tartışma oldu ama yine büyük değil ama güzeldi. 🙂Tamamdır hocam teşekkürler.