Türü nedir

Anıl07

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bugün dükkanın içinde bulduk etrafı komple sarı arka tarafında bi altında birde üstünde siyahlık var sadece türü nedir. Sırt kısmına baktım kraliçe.

Ekli dosyalar

• IMG_20220622_154853.jpg
    IMG_20220622_154853.jpg
    18.6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220622_154832.jpg
    IMG_20220622_154832.jpg
    23.9 KB · Görüntüleme: 60

Anıl07

Yumurta
Üye
Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim bu tür peki nadir bir tür müdür acaba

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Nadirliği hakkında bir bilgim yok. Kolayca bulabildiyseniz demek ki nadir değil?

Anıl07

Yumurta
Üye
Arkadaşlae merhabalar bu bulduğum kraliçe halen yumurta bırakmadı sizce ne yapmam gerekli

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Beklemen lazım. Kraliçenin koşullarının doğru olduğundan emin olun

Anıl07

Yumurta
Üye
Beklemen lazım. Kraliçenin koşullarının doğru olduğundan emin olun
Teşekkür ederim bu konunun dışında olucak ama başka konu açıp kalabalıklık etmek istemedim lasius kraliçemin ilk 2 işçisi çıktı nasıl bir şekilde bakmalıyım şuan beslediğim bi messor kolonim var 30 işçiye yakın messorlardaki gibi tohum koysam olur mu

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Lasiuslar hasatçı karıncalar değillerdir. Şekerli suyu oldukça fazla severler. Protein+şekerli su şeklinde yapmalısınız

RECEP İVEDİK

Yumurta
Üye
Benim bildiğim bu kraliçe ilk işçiye kadar beslenmesi gerekiyo ve koly strese girebilir.
Biraz nadir bir türdür

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Nadirliği hakkında bir bilgim yok. Kolayca bulabildiyseniz demek ki nadir değil?
Mesaj ve konu biraz eski ama tesadüf ve şans denilen kavramları biliyor musunuz? evet o kadar nadir bir cins değil fakat yaptığınız yorum çok saçma. Eğer ki onlarca kişi bulsaydı ve sürekleri uçuşları olsaydı bunu demekte haklıydınız fakat adam dükkanın içinde tamamen şansa bulmuş.
Benim bildiğim bu kraliçe ilk işçiye kadar beslenmesi gerekiyo ve koly strese girebilir.
Biraz nadir bir türdür
Evet biraz streslidir.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Mesaj ve konu biraz eski ama tesadüf ve şans denilen kavramları biliyor musunuz? evet o kadar nadir bir cins değil fakat yaptığınız yorum çok saçma. Eğer ki onlarca kişi bulsaydı ve sürekleri uçuşları olsaydı bunu demekte haklıydınız fakat adam dükkanın içinde tamamen şansa bulmuş.

Evet biraz streslidir.
Orada nadirliği hakkında bilgim olmadığını da söyledim hocam. Zaten o kadar nadir bulunan bir karınca cinsi değil evet. Tesadüf ve şans olarak değerlendirmedim. Uçuş olmuş ve karınca dükkanın içine girmiş olarak düşündüm. Zaten cümlemin sonunda da soru işareti var emin olmadığımı gösteriyor.

Anıl07

Yumurta
Üye
Arkadaşlar sizce ne yapmam gerekli bu kraliçeyi nerdeyse 1 ay oldu yumurta yok strese giriyor mu bilmiyorum ama üzerini açsam bile bi telaş yapmıyor baya sakin sakin duruyor

Nova

Pupa
Üye
Arkadaşlar sizce ne yapmam gerekli bu kraliçeyi nerdeyse 1 ay oldu yumurta yok strese giriyor mu bilmiyorum ama üzerini açsam bile bi telaş yapmıyor baya sakin sakin duruyor
Yumurtlamıyo bir heyecanı yok zaten uygun koşullarını sağla karanlık nem vs. daha sonra bırak biyere 2haftada 1 kontrol et. 6 ay sonra yumurtlayan okudum forumda.