prenolepis nitens olabilir emin değilim amaArkadaşlar bugün dükkanın içinde bulduk etrafı komple sarı arka tarafında bi altında birde üstünde siyahlık var sadece türü nedir. Sırt kısmına baktım kraliçe.
Yeni fotoğraflarını çektim simdiprenolepis nitens olabilir emin değilim ama
Prenolepis Nitens formicinae altfamilyasından. Postpetiolesi yok. Hem Nitens uçuşları bitti zaten.prenolepis nitens olabilir emin değilim ama
Teşekkür ederim bu konunun dışında olucak ama başka konu açıp kalabalıklık etmek istemedim lasius kraliçemin ilk 2 işçisi çıktı nasıl bir şekilde bakmalıyım şuan beslediğim bi messor kolonim var 30 işçiye yakın messorlardaki gibi tohum koysam olur muBeklemen lazım. Kraliçenin koşullarının doğru olduğundan emin olun
Hayır gerekmiyor ve zaten tür değil cins olduğunu belirttik. Kolayda strese girmezlerBenim bildiğim bu kraliçe ilk işçiye kadar beslenmesi gerekiyo ve koly strese girebilir.
Biraz nadir bir türdür
Mesaj ve konu biraz eski ama tesadüf ve şans denilen kavramları biliyor musunuz? evet o kadar nadir bir cins değil fakat yaptığınız yorum çok saçma. Eğer ki onlarca kişi bulsaydı ve sürekleri uçuşları olsaydı bunu demekte haklıydınız fakat adam dükkanın içinde tamamen şansa bulmuş.Nadirliği hakkında bir bilgim yok. Kolayca bulabildiyseniz demek ki nadir değil?
Evet biraz streslidir.Benim bildiğim bu kraliçe ilk işçiye kadar beslenmesi gerekiyo ve koly strese girebilir.
Biraz nadir bir türdür
Orada nadirliği hakkında bilgim olmadığını da söyledim hocam. Zaten o kadar nadir bulunan bir karınca cinsi değil evet. Tesadüf ve şans olarak değerlendirmedim. Uçuş olmuş ve karınca dükkanın içine girmiş olarak düşündüm. Zaten cümlemin sonunda da soru işareti var emin olmadığımı gösteriyor.Mesaj ve konu biraz eski ama tesadüf ve şans denilen kavramları biliyor musunuz? evet o kadar nadir bir cins değil fakat yaptığınız yorum çok saçma. Eğer ki onlarca kişi bulsaydı ve sürekleri uçuşları olsaydı bunu demekte haklıydınız fakat adam dükkanın içinde tamamen şansa bulmuş.
Evet biraz streslidir.
Yumurtlamıyo bir heyecanı yok zaten uygun koşullarını sağla karanlık nem vs. daha sonra bırak biyere 2haftada 1 kontrol et. 6 ay sonra yumurtlayan okudum forumda.Arkadaşlar sizce ne yapmam gerekli bu kraliçeyi nerdeyse 1 ay oldu yumurta yok strese giriyor mu bilmiyorum ama üzerini açsam bile bi telaş yapmıyor baya sakin sakin duruyor