Tapinoma o zamanyok diyor arkadaşım
Benim bişeyi zorladığım yok, tek bir fotoğrafdan konuşup yanlış yorum yapmayın.@SeeLiCos knk lasius işte neyi zorluyon
Bu karara nerden vardınız ?Lasius niger olması gerek
evet Lasius Niger abdomenlerinden belliMerhaba arkadaşımın kolonisi, türü nedir?
Sadece abdomene bakarak tür tespiti yapmanız beni şaşırttıevet Lasius Niger abdomenlerinden belli
Sadece abdomene bakarak tür tespiti yapmanız beni şaşırttı
Kardesim bilen insan zaten bunun Lasius oldugunu biliyor sen dert etmeSadece abdomene bakarak tür tespiti yapmanız beni şaşırttı
yok diyor arkadaşımİğne gibi abdomen kısmında bişey varmı ?
Tapinoma o zamanyok diyor arkadaşım
Benim bişeyi zorladığım yok, tek bir fotoğrafdan konuşup yanlış yorum yapmayın.@SeeLiCos knk lasius işte neyi zorluyon
TM knk sensinTapinoma o zaman
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Benim bişeyi zorladığım yok, tek bir fotoğrafdan konuşup yanlış yorum yapmayın.
O şeritler beslenmeden kaynaklıdır, karınca beslenmişse (içme anlamında) abdomen şişer ve şeritler oluşur.Tapinoma işçilerin abdomenlerinde şeffaf şeritler olur normalde
kanka cok iticisin kusura bakma amaTapinoma işçilerin abdomenlerinde şeffaf şeritler olur normalde
TM knk sensin
Konuşmanı düzeltmeni isterim, böyle bir yere varamazsın.Tapinoma işçilerin abdomenlerinde şeffaf şeritler olur normalde
TM knk sensin
KatılıyorumKonuşmanı düzeltmeni isterim, böyle bir yere varamazsın.
Bunu bana da yazmıştınız. Yorumunuzu düzenlediğiniz için bir şey demedim. Böyle laubali bir şekilde konuşamazsınız hiçbir üyeyle. Arkadaş gayet doğru bilgi veriyor, siz neyi zorluyorsunuz?TM knk sensin