Aynı şeyi yazmanız bir şey değiştirmiyor, lütfen ekstra eklemek istediğiniz bir şey varsa yazın. Ricamdır. Bu aralar bu konu ile ilgili raporlar artmaya başladı.İkisi de tetramorium kraliçesi
Bazı arkadaşlar her konuya illa bir şey yazayım diye ısrar etmekte inatçı.Aynı şeyi yazmanız bir şey değiştirmiyor, lütfen ekstra eklemek istediğiniz bir şey varsa yazın. Ricamdır. Bu aralar bu konu ile ilgili raporlar artmaya başladı.
Aynı anda yazdık hocam. Bende görüyorum aynı cevap olduğunu. Zaten atılan süreye bakarsanız anlarsınızAynı şeyi yazmanız bir şey değiştirmiyor, lütfen ekstra eklemek istediğiniz bir şey varsa yazın. Ricamdır. Bu aralar bu konu ile ilgili raporlar artmaya başladı.
Bir kaç kez daha isminiz geçiyordu bu konuyla alakalı. Şikayetler alıyorum. Yani sırf bu konu için değil bu uyarı, aklınızın bir kenarında bulunsun. Ha bu konu için, o kadar insan ile uğraşıyoruz kafa kalmadı bende de. Görmemişim süreyi kusura bakmayın.Aynı anda yazdık hocam. Bende görüyorum aynı cevap olduğun. Zaten atılan süreye bakarsanız anlarsınızBoşuna uyardığınız için teşekkürler
Çünkü kendi aramızda bunun ne kadar doğru, raporluk bir konu olduğunu tartışıyorduk. Malum Tuğkan abi uzun süredir foruma uğramadığı için neyin uyarı gerektirdiği, neyin gerektirmediğini kestiremiyoruz tam olarak.Tamamdır teşekkür ederimRaporlayan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. Peki bu konuyla ilgili birkaç kez daha adım geçtiyse neden bir uyarı bu zamana kadar almadım?