Selamün aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar
Bu karıncanın türü acaba nedir ? Ve bu kraliçe mi ?
Bu karıncanın türü acaba nedir ? Ve bu kraliçe mi ?
Teşekkür ederim küçük bir kraliçe.Bulanık olduğu için pek anlayamadım ama kraliçe gibi duruyor. Türünü çözemedim ama componotus gibi duruyor
Ben tüpünü hazırladım suyu emmesi için olan pamuk full ıslak olması gerekiyor mu ?Hmm o zaman yorum yapamayacağım yakınlıktan dolayı componotus dedim ama küçükse yorum yapamayacağım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
@ares11 şuraya bir el atsan
Kraliçenin su içeceği tarafta az biraz ıslansın ama fazla ıslatma yada tuğkan abinin test tüpü naşil hazırlanır videosu var onu izle kafanda soru işareti kalmasın.Ben tüpünü hazırladım suyu emmesi için olan pamuk full ıslak olması gerekiyor mu ?
Yoksa sadece suya batan kısmının mı batması gerekiyor?
Kuru taraftan karınca suyu emebilir mi ?
Hocam şırınga yüzünden bulanık gözüküyor belki daha iyi fotoğraflar çekebilirseniz yardımcı olabiliriz.@ares11 bu tür nedir acaba ? Yardımcı olur musun ?
5 mm küçük müdür ?
Hayla tapinoma diyorum
Kraliçe olduğuna eminiz değil mi ?Hayla tapinoma diyorum
Kanka daha yakından ve net atarmısın ? Ben halen anlamadım.
Bana da öyle geldi
Kraliçe olduğuna eminiz değil mi ?
Evet ben şahsen eminim
Bana da öyle geldi
Kraliçe olduğuna eminiz değil mi ?
Fotoğrafı tam yaklaştirınca tapinoma banada uygun gelmedi tetramorium ya pheidole gibi geldiTapinoma ile alakası yok da görsellerin hiçbiri cins bilgisi vermek için yeterli değil
Tamam fotoğrafı yakınlaştırmadan bakmışım5 yıldır uğraşıyorum, yalnızca Tapinomalarla da değil. Kafa yapısı Tapinoma ile alakası yok, ihtimal bile yok Tapinoma olmasının. Parazitik bir lasius türü olabileceğini düşünmekteyim ancak fotoğraflar bunu doğrulamak için net değil ve yanlış açılardan çekilmiş.
Yerinde durmuyor hiç.Çekemiyorum fotoğraf5 yıldır uğraşıyorum, yalnızca Tapinomalarla da değil. Kafa yapısı Tapinoma ile alakası yok, ihtimal bile yok Tapinoma olmasının. Parazitik bir lasius türü olabileceğini düşünmekteyim ancak fotoğraflar bunu doğrulamak için net değil ve yanlış açılardan çekilmiş. Postpetiole var mı yok mu o bile anlaşılmıyor.