Tetra değil gibi. Solonapsis ya da pheidole 6 8 mmPheidole Pallidula gece uçuşu yapıyorlar fark ettiğim kadarıyla
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kraliçe 6-8 arası mı? Tam ölçü yazarsan sevinirim. Öyle gözüküyor çünkü
İnanılmaz bi uçula denk geldim. İlkini kaldırımda buldum. Sınra dışarı çıktım ve bizim evin yakınındaji parkın sokak lambasının altında en az 15 kraliçe saydım. 6 lı multi pheidole bile vardı. İlk aldığımı bırakdım yuva kazanlardan ikisini aldım. Sen de sokak lambalarını altına bakarak arıyabilirsin. Burada nem % 52 Havanın nemli olması lazım.Pheidole pallidula benim düşüncem.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl buldunuz? Söyleyebilir misin?
Aldıklarımdan ikisi de kanat dökmedi ama yuva kazıyordu ve içeriye prens de ekledim ama çiftleşmediler. Herhalde döllenmiştir diye dülünüyorum.İnanılmaz bi uçula denk geldim. İlkini kaldırımda buldum. Sınra dışarı çıktım ve bizim evin yakınındaji parkın sokak lambasının altında en az 15 kraliçe saydım. 6 lı multi pheidole bile vardı. İlk aldığımı bırakdım yuva kazanlardan ikisini aldım. Sen de sokak lambalarını altına bakarak arıyabilirsin. Burada nem % 52 Havanın nemli olması lazım.
23 Csıcaklık kaç derece peki?
Bi tık soğuk uçuş içinBurada 18 derece %51 nem var şuan
Rüzgarda var o yüzden Hava sıcaklığı daha da değişiyor yani bi 15 derece şuan hissedilenBi tık soğuk uçuş için