Dişi olduğu nasıl anlaşılıyor? Bir de bi uyguluma var fotoğraf çekip atıyorsun ve türünü söylüyor, bu fotoğrafları attım ve amaurobiidae olduğunu söyledi.Steatoda cinsi dişi bir örümcek. Türünü bilemedim.
Abdomen ve genel boyutundan analışılıyor, en azından benim bilgim bu şekilde. İstisnaları vs. var mı bilmiyorum ama birçok cinsin dişi örümcekleri erkeklere göre daha büyüktür ve daha büyük abdomenlere sahiptir.Dişi olduğu nasıl anlaşılıyor. Bir de bi uyguluma var fotoğraf çekip atıyorsun ve türünü söylüyor, bu fotoğrafları attım ve amaurobiidae olduğunu söyledi.
Anladım, bilgiler için çok teşekkürler. İstanbul Sancaktepede buldum daha detaylı olacaksa Aydos Ormanının yanında oturuyorumAbdomen ve genel boyutundan analışılıyor, en azından benim bilgim bu şekilde. İstisnaları vs. var mı bilmiyorum ama birçok cinsin dişi örümcekleri erkeklere göre daha büyüktür ve daha büyük abdomenlere sahiptir.
Dediğiniz familyadan örümceklere de benziyor aslında ama ben Steatoda olduğunu düşünüyorum. (aslında pek bir dayanağım yok, birkaç familyaya benzettim) @The_Arthropod'a danışmak lazım. Bulduğunuz ili de belirtirseniz cins/tür tespitine yardımcı olabilir.
Bir de ne yerler, nasıl beslerim? Habitatları nasıl olmalı? Şu an kaktüs toprağında kapalı (hava alıyor) bir kutuda.Abdomen ve genel boyutundan analışılıyor, en azından benim bilgim bu şekilde. İstisnaları vs. var mı bilmiyorum ama birçok cinsin dişi örümcekleri erkeklere göre daha büyüktür ve daha büyük abdomenlere sahiptir.
Dediğiniz familyadan örümceklere de benziyor aslında ama ben Steatoda olduğunu düşünüyorum. (aslında pek bir dayanağım yok, birkaç familyaya benzettim) @The_Arthropod'a danışmak lazım. Bulduğunuz ili de belirtirseniz cins/tür tespitine yardımcı olabilir.
Doğadan karınca ve termit harici canlı almamalıyız dostum. Hayatta kalamazlar. Örümcek beslemek için esaret altında üretilmiş olanları tercih etmelisin. Bu canlı doğaya salınmalı.Bir de ne yerler, nasıl beslerim? Habitatları nasıl olmalı? Şu an kaktüs toprağında kapalı (hava alıyor) bir kutuda.
Wow tamam teşekkür ederim.Doğadan karınca ve termit harici canlı almamalıyız dostum. Hayatta kalamazlar. Örümcek beslemek için esaret altında üretilmiş olanları tercih etmelisin. Bu canlı doğaya salınmalı.
Abdomen ve genel boyuttan dişi demek mantıklı, bence de dişi birey ancak;Abdomen ve genel boyutundan analışılıyor, en azından benim bilgim bu şekilde. İstisnaları vs. var mı bilmiyorum ama birçok cinsin dişi örümcekleri erkeklere göre daha büyüktür ve daha büyük abdomenlere sahiptir.