kraliçeyi nasıl bir yerde buldun ben bulamadım bir türlüEkli dosyayı görüntüle 4892
Türü nedir arkadaşlar. Campo sp. Diye düşünüyorum. Benim messoru transfer
kanka vallahi arkadaşla karınca sohbeti ederek gidiyorduk Konyada oturuyorum okulumun yanında bir Halısaha var bahçesinde otururken karşıma çıktı o an gittim şişe buldum içine aldım delik açtım eve doğru yürüdüm ve inanırmısın bilmem ama eve giderken aynısından bir tane daha gördüm kanatı yoktu fakat almadım yani daha çok şehir merkezinde buldum ben hava güneşli idikraliçeyi nasıl bir yerde buldun ben bulamadım bir türlü
anladım tesekkurler, iyi hobilerrkanka vallahi arkadaşla karınca sohbeti ederek gidiyorduk Konyada oturuyorum okulumun yanında bir Halısaha var bahçesinde otururken karşıma çıktı o an gittim şişe buldum içine aldım delik açtım eve doğru yürüdüm ve inanırmısın bilmem ama eve giderken aynısından bir tane daha gördüm kanatı yoktu fakat almadım yani daha çok şehir merkezinde buldum ben hava güneşli idi
teşekkür ederimanladım tesekkurler, iyi hobilerr
Hocam yolda yürüyordum buldum. Kraliçe karıncanın resimlerine bak kaldırımda nasıl görünüyor vs. Ayrıca ben sürekli yere bakıyorum alışkanlık olmuş gözüme çarpıyorkraliçeyi nasıl bir yerde buldun ben bulamadım bir türlü
Şırınga dedemden (ç)aldım.kanki sanırım componotus da şırıngayı kaça aldın hocam?