Bunlarin turu nedir. Ve 2 tanesi birden olurmu. Bide 2. Si biraz kucuk gibi o kralicemi
Pardon atiyorum hemenNeyin?
İsciyi cikariyimmi tupdenKanatlı olan dişi alate, diğeri major işçi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Cinsleri de messor.
Bu benim ilk seferim cok heycanliyim 😂İsciyi cikariyimmi tupden
Sıcaklık, nem ve ışıksız ortam ayarladıktan sonra hafta da bir bakmalısın. Hafta da bir kere.Tamamdir cikaricam ama bi 2 saat filan eliyemem sorun olurmu
Anladim. Ama bu kralice hic haraket etmiyo sadece oldugu yerde durup antenlerini oynatiyi nadirSıcaklık, nem ve ışıksız ortam ayarladıktan sonra hafta da bir bakmalısın. Hafta da bir kere.
Kraliçe karıncalar zaten çok az haraket ederler. Bu çoğunlukla olumlu sonuçlanır. Bir anormallik söz konusu değil denebilir.Anladim. Ama bu kralice hic haraket etmiyo sadece oldugu yerde durup antenlerini oynatiyi nadir
Tamam ilginiz icin tessekur ederim ama bu hayvan nemle kisimda degilde kuru kisimda duruyorKraliçe karıncalar zaten çok az haraket ederler. Bu çoğunlukla olumlu sonuçlanır. Bir anormallik söz konusu değil denebilir.
Gayet normal, bu durumda yapmanız gereken dediğim gibi kraliçeyi uzun bir süre( 1-2 hafta) yanlız bırakmak. Bu süre zarfında kraliçe, bulunduğu ortamda verimli yere geçecek ve olduğu yerin güvenli olduğundan emin olunca yumurtlama başlayacaktır.Tamam ilginiz icin tessekur ederim ama bu hayvan nemle kisimda degilde kuru kisimda duruyor
Tammadir tessekir ederimGayet normal, bu durumda yapmanız gereken dediğim gibi kraliçeyi uzun bir süre( 1-2 hafta) yanlız bırakmak. Bu süre zarfında kraliçe, bulunduğu ortamda verimli yere geçecek ve olduğu yerin güvenli olduğundan emin olunca yumurtlama başlayacaktır.
cuma gününden beri açmıyorum ve bu gün yaşıyormu diye kontrol ettim ve nemli tarafta duruyo kendisi bi an mutlu oldum. bilgilendirmek istedim.Gayet normal, bu durumda yapmanız gereken dediğim gibi kraliçeyi uzun bir süre( 1-2 hafta) yanlız bırakmak. Bu süre zarfında kraliçe, bulunduğu ortamda verimli yere geçecek ve olduğu yerin güvenli olduğundan emin olunca yumurtlama başlayacaktır.