Turu nedir

GURKAN_ERTAS

Yumurta
Üye
Bunlarin turu nedir. Ve 2 tanesi birden olurmu. Bide 2. Si biraz kucuk gibi o kralicemi

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Kanatlı olan dişi alate, diğeri major işçi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cinsleri de messor.

Çözüm

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Çıkarmalısın, evet.

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Anladim. Ama bu kralice hic haraket etmiyo sadece oldugu yerde durup antenlerini oynatiyi nadir
Kraliçe karıncalar zaten çok az haraket ederler. Bu çoğunlukla olumlu sonuçlanır. Bir anormallik söz konusu değil denebilir.

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Tamam ilginiz icin tessekur ederim ama bu hayvan nemle kisimda degilde kuru kisimda duruyor
Gayet normal, bu durumda yapmanız gereken dediğim gibi kraliçeyi uzun bir süre( 1-2 hafta) yanlız bırakmak. Bu süre zarfında kraliçe, bulunduğu ortamda verimli yere geçecek ve olduğu yerin güvenli olduğundan emin olunca yumurtlama başlayacaktır.

GURKAN_ERTAS

Yumurta
Üye
Gayet normal, bu durumda yapmanız gereken dediğim gibi kraliçeyi uzun bir süre( 1-2 hafta) yanlız bırakmak. Bu süre zarfında kraliçe, bulunduğu ortamda verimli yere geçecek ve olduğu yerin güvenli olduğundan emin olunca yumurtlama başlayacaktır.
Tammadir tessekir ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

cuma gününden beri açmıyorum ve bu gün yaşıyormu diye kontrol ettim ve nemli tarafta duruyo kendisi :D bi an mutlu oldum. bilgilendirmek istedim.

Son düzenleme: