Emin olmak adına lütfen farklı bir açıdan ve daha net bir görsel iletebilir misiniz?Bugün okulda buldum
Emin olmak adına lütfen farklı bir açıdan ve daha net bir görsel iletebilir misiniz?
Bildirimin için sağolMessor değil Aphaenogaster gibi gözüküyor.
Chatgpt her konunun altında beni şaşırtmaya devam ediyor. Lasiusla uzaktan yakından alakası olmadığını bilin. Türü için de büyük ihtimalle yapılmaz ancak yapılırsa da bilgili kişiler yazar.Chatgpt sordum o lasius niger dedi. Kraliçe türünü öğrenebileceğimiz bir şey varmı
Bildirimin için sağol
SağolChatgpt her konunun altında beni şaşırtmaya devam ediyor. Lasiusla uzaktan yakından alakası olmadığını bilin. Türü için de büyük ihtimalle yapılmaz ancak yapılırsa da bilgili kişiler yazar.
Bir Aphaenogaster’a göre oldukça büyük olduğunu düşünüyorum. Elimdeki Aphaenogaster bunun yaklaşık yarısı kadar boyda. Bu yüzden Messor olması doğru bir tahmin olabilir.Messor değil Aphaenogaster gibi gözüküyor.
Olabilir, konu sahibi boy bilgisi verirse güzel olur. Messor'u değiştirme sebebim yandan bakınca abdomeni messora göre uzun geldi bir de petiole messora benzetemedim.Bir Aphaenogaster’a göre oldukça büyük olduğunu düşünüyorum. Elimdeki Aphaenogaster bunun yaklaşık yarısı kadar boyda. Bu yüzden Messor olması doğru bir tahmin olabilir.
Boy bilgisi vermek isterim ama kraliçe stres olmaya başladıOlabilir, konu sahibi boy bilgisi verirse güzel olur. Messor'u değiştirme sebebim yandan bakınca abdomeni messora göre uzun geldi bir de petiole messora benzetemedim.
Merak etmeyin, başlangıçta strese girmesi fazla sorun yaratmaz. Uzun süre karanlık bir yerde, sarsmadan muhafaza ederseniz sorun olmaz.Boy bilgisi vermek isterim ama kraliçe stres olmaya başladı
SağolMerak etmeyin, başlangıçta strese girmesi fazla sorun yaratmaz. Uzun süre karanlık bir yerde, sarsmadan muhafaza ederseniz sorun olmaz.
Şekerli su ölçüsü verirmisin evde bal var teşekkürler.Dostlar boyutla alakalı değil bu. Aphaenogaster kraliçesi kesinlikle değil. Bunun bir messor kraliçesi olduğunu düşünüyorum. Tür tespiti yapılamaz. Bu canlının thorax kısmı fazla büyük yani tipik messor thoraxı. Post petiole fazla belli tipik messor petiolesi. Ve abdomen fazla küçük, besinin az olabileceğini düşünüyorum. Biraz şekerli su vermenizi öneririm.
Ballı su da olur. Şekerli su yaparsan, yarım su bardağına 4-6 çay kaşığı şeker at. İyice çözününce dikkatlice ver. Ben artık fazla olmasın diye barbekü çubuğuyla veriyorum. Kulak temizleme çubuğu,kürdan kullanabilirsin.Şekerli su ölçüsü verirmisin evde bal var teşekkürler.