Türü nedir ?

AGA

Yumurta
Üye
Arkadaşlar selamlar. Bugün 7 adet kraliçe buldum. Buldugum yer mesire alanında kaldırımın içindeydi. Dışarı çıkanları topladım. Topladığım yerdeki işçi karıncalar diğer fotoğrafta paylaştığım gibi kırmızı renktelerdi ve baya iyi saldırıyorlar ve ıssırıyorlardı. Aynı delikten buldugum için bu türde multi olur mu ? Şimdilik elimde tüp olmadığı için tek tüpe koydum. Konu hakkında bana yardımcı olur musunuz ? Multi felan olurlar mı ?

Ekli dosyalar

• E7D56206-7F17-4393-8DBC-4388BFCE4AF1.jpeg
    E7D56206-7F17-4393-8DBC-4388BFCE4AF1.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0075.png
    IMG_0075.png
    102 KB · Görüntüleme: 40
Çözüm
Arkadaşlar selamlar. Bugün 7 adet kraliçe buldum. Buldugum yer mesire alanında kaldırımın içindeydi. Dışarı çıkanları topladım. Topladığım yerdeki işçi karıncalar diğer fotoğrafta paylaştığım gibi kırmızı renktelerdi ve baya iyi saldırıyorlar ve ıssırıyorlardı. Aynı delikten buldugum için bu türde multi olur mu ? Şimdilik elimde tüp olmadığı için tek tüpe koydum. Konu hakkında bana yardımcı olur musunuz ? Multi felan olurlar mı ?
Messor kraliçeleri. Multi olmazlar. Bu fotoğraflardan tür tespiti imkansız.

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Messor kraliçeleri. Multi olmazlar. Bu fotoğraflardan tür tespiti imkansız.

Çözüm

AGA

Yumurta
Üye
Hocam 7 kraliçeyi de buldugum koloni bu . Bu fotoğraftan türü belli olmaz mı ?

Ekli dosyalar

• IMG_0076.png
    IMG_0076.png
    318.9 KB · Görüntüleme: 27