Evet camponotus ama cinsi nedir onu merak ediyorumCamponotus cinsi kraliçe karınca giib duruyor.
Camponotus cinstir.Evet camponotus ama cinsi nedir onu merak ediyorum
Emin değilim zorluk çekiyorum ben de ayırma konusunda.
Cinsi Camponotustur, siz türünü merak etmişsinizdir. Bu fotoğraflarla tür tespit edilemez.Evet camponotus ama cinsi nedir onu merak ediyorum
Reis hangi tür mesele camponotus pilicorni , santus gibi türlerden hangisi?Arkadaşlar camponotus cinsi kraliçedir.
Camponotus cinstir.
Evet biliyorum makro çekim lazım ama deneyimli bir arkadaş bir türe benzetir onu merak ediyorum tam türüne gerek yok zatenEmin değilim zorluk çekiyorum ben de ayırma konusunda.
Cinsi Camponotustur, siz türünü merak etmişsinizdir. Bu fotoğraflarla tür tespit edilemez.
Çok kaliteli ve detaylı fotoğraflar olmadıkça maalesef sağlıklı bir tür tahmini yapmak pek mümkün değildir.Reis hangi tür mesele camponotus pilicorni , santus gibi türlerden hangisi?
Sağlıksız bir tür tespiti yapsan olmazmıÇok kaliteli ve detaylı fotoğraflar olmadıkça maalesef sağlıklı bir tür tahmini yapmak pek mümkün değildir.
Olmaz sallamaktan öteye gitmez bi önemi de yok türün.Sağlıksız bir tür tespiti yapsan olmazmı
Çok merak etmiştim ya o yüzden biraz ısrar ettimOlmaz sallamaktan öteye gitmez bi önemi de yok türün.
Yakından bakınca, abdomeninde çizgiler arasında sarımtırak kıllar görebiliyor musunuz?Sağlıksız bir tür tespiti yapsan olmazmı
Bu yöntemle tür tahmini yapılamaz.Yakından bakınca, abdomeninde çizgiler arasında sarımtırak kıllar görebiliyor musunuz?
Eyvallah reis sallasanız bile merakım geçti şimdi o türü araştıracam 😅Buraya ares bile gelse yaptığı tahmin sallamasyon olur. Bu fotoğraftan tür tespiti yapılamaz. Alt cinsi söylenebilir. Emin değilim ama myrmentoma alt cinsinden olabilir.
Bu yöntemle tür tahmini yapılamaz.
Hocam myrmentoma alt cinstir,tür değil.Eyvallah reis sallasanız bile merakım geçti şimdi o türü araştıracam 😅