Pheidole gibi ama fotoğraflar iyi değil.Yerlerinde çok durmuyorlar, iyi çekemedim. Türü nedir? Kraliçesini nasıl bulabilirim?
Nasıl yani Multi quen mi?Monomorium Pharaonis türü. Kraliçesini bulmak için işçilerin olduğu bölgeye büyük yiyecekler bırakın işçi kalabalığıyla birlikte yüzlerce kraliçe gelir.
Koloni içi çiftleşebilen bir türdür kendisi ve bu yüzden bir kolonide onlarca kraliçe bulunabilir.Nasıl yani Multi quen mi?
Ve aşırı istilaci bir tür. Bu canlıyı bulduğunuz çevrede yüksek ihtimal başka cins koloni yoktur. Forumda bir arkadaş bunlara bakıyordu konuyu bulabilirsen oku.Koloni içi çiftleşebilen bir türdür kendisi ve bu yüzden bir kolonide onlarca kraliçe bulunabilir.
Ve aşırı istilaci bir tür. Bu canlıyı bulduğunuz çevrede yüksek ihtimal başka cins koloni yoktur. Forumda bir arkadaş bunlara bakıyordu konuyu bulabilirsen oku.
Teşekkürler peki kaç tane kraliçe alim işçide almalımıyım?Monomorium Pharaonis türü. Kraliçesini bulmak için işçilerin olduğu bölgeye büyük yiyecekler bırakın işçi kalabalığıyla birlikte yüzlerce kraliçe gelir.
İstediğiniz kadar kraliçe alabilirsiniz, işçilerden mutlaka almalısınız kraliçelerin stokları yok. Örnek veriyorum beş kraliçe aldıysanız elli işçi de ekleyin yanına.Teşekkürler peki kaç tane kraliçe alim işçide almalımıyım?
Hocam dediğiniz gibi yaptım yiyecek koydum bir sürü işçi bir sürü kraliçe geldi kraliçelerin hepsini sayamıyorum ama sayabildigim kadarıyla 83 tane var hala da kraliçe gelmeye devam ediyor yuvalarını buldum ama her yerde yuva var her yerden kraliçe geliyor hala aklım durduİstediğiniz kadar kraliçe alabilirsiniz, işçilerden mutlaka almalısınız kraliçelerin stokları yok. Örnek veriyorum beş kraliçe aldıysanız elli işçi de ekleyin yanına.
Bahsi geçen koloni bir süper koloni çünkü.😁Hocam dediğiniz gibi yaptım yiyecek koydum bir sürü işçi bir sürü kraliçe geldi kraliçelerin hepsini sayamıyorum ama sayabildigim kadarıyla 83 tane var hala da kraliçe gelmeye devam ediyor yuvalarını buldum ama her yerde yuva var her yerden kraliçe geliyor hala aklım durdu
Yukarıda attığım günlüğü okuyunuz.EVE GÖTÜRME. Tüm kolonilerini öldürecektir ve eve Yuva yaparsa kurtulma ihtimalin çok az.
Okuyacağım.Yukarıda attığım günlüğü oku.