Arkadaşlar tekrardan selam her gün başka bir kraliçe buluyorum ve emin olmak için soruyorum. Bence kendisi messor kraliçesi ama emin olamadım. Sizce nedir?
Aynı şeyi düşündüm ama çok büyüktü majör falan zannettim sormak istedim yine debunun kraliçe olduğunu bilmiyodum yeni sayılırım bilgim var az çok bugün 3 tane buldum bunlardan .keşke geri bırakmasaydım işçi fln sandım
internetten araştıra bilirsin ama kısaca özetliyim bu cins genel olarak sıcağa bağlıdır 30 25 arası sıcaklık onlar için iyidir ayrıca saldırgan bir türdür bol bol protein ister yoksa üremeyi durdurabilirler bu yüzden zahmetli çöl karıncası bunlar zorlanırsın diye düşünüyorum. benim bildiğim kadarı bu kadar yanlışım varsa düzeltin. Keyifli hobilerBu tür hakkında daha fazla bilgiye nereden ulaşabilirim?
Başlangıç türü değildir yeni basliyorsan salmani oneririmArkadaşlar tekrardan selam her gün başka bir kraliçe buluyorum ve emin olmak için soruyorum. Bence kendisi messor kraliçesi ama emin olamadım. Sizce nedir?
AYNENNN bende major zannettim bıraktım keşke alsaydımBu tür hakkında daha fazla bilgiye nereden ulaşabilirim?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şeyi düşündüm ama çok büyüktü majör falan zannettim sormak istedim yine de
AYNENNN bende major zannettim bıraktım keşke alsaydımBu tür hakkında daha fazla bilgiye nereden ulaşabilirim?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şeyi düşündüm ama çok büyüktü majör falan zannettim sormak istedim yine de
İzmir çevresinde yaşıyorum. Izmirin bir köy gibi bir yerinde buldum akşam üstü eve dönerken. Hikayesi bu kadar hahahahausta bu türü beslemek çok istiyorum nerden buldun nasıl buldun anlatabilirmisin?