Larva değil, yumurta. Ve lasius cinsi kraliçe.Fener ile baktığımda çizgiler belli oluyor böyle kabukların arasında beyaza benzer bir çizgi gibi bir şey var.İkiside benziyor tam olarak hangisi.Bide 3. Fotoğrafta lafta olduğunu tahmin ettiğim şey larva mı başka bir şey mi
Tapinoma cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum. Ama daha net fotoğraflar gerekiyor. Kafasını çeker misiniz yukarıdan.Çalışırken masanın üstünde gördüm. İki gündür bakıyorum, böyle şeyler vardı, kraliçe olduğunu tahmin ediyorum. Önerin lütfen.
Tapinoma cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum. Ama daha net fotoğraflar gerekiyor. Kafasını çeker misiniz yukarıdan.
Maalesef net değil. Tam önden kafayı çekersen anlarız ama net olmalı. Bu fotoğraflardan tapinoma diyoruz. Çözüm verirlerse kesin olarak tapinomadır.Bu yeterli mi
İnternetten fotoğraflara baktık bire bir aynısı olarak çıkıyorMaalesef net değil. Tam önden kafayı çekersen anlarız ama net olmalı. Bu fotoğraflardan tapinoma diyoruz. Çözüm verirlerse kesin olarak tapinomadır.
Fener ile baktığımda çizgiler belli oluyor böyle kabukların arasında beyaza benzer bir çizgi gibi bir şey var.İkiside benziyor tam olarak hangisi.Bide 3. Fotoğrafta lafta olduğunu tahmin ettiğim şey larva mı başka bir şey miMaalesef net değil. Tam önden kafayı çekersen anlarız ama net olmalı. Bu fotoğraflardan tapinoma diyoruz. Çözüm verirlerse kesin olarak
Larva değil, yumurta. Ve lasius cinsi kraliçe.Fener ile baktığımda çizgiler belli oluyor böyle kabukların arasında beyaza benzer bir çizgi gibi bir şey var.İkiside benziyor tam olarak hangisi.Bide 3. Fotoğrafta lafta olduğunu tahmin ettiğim şey larva mı başka bir şey mi
Bakımı zor mu,neyle beslemek gerekir.Larva değil, yumurta. Ve lasius cinsi kraliçe.
@el4nce brunneus grup diyebilir miyiz? Yanlışsa sebepleri neler?
Bakımı kolaydır buda bakım rehberi.Bakımı zor mu,neyle beslemek gerekir.
Evet öyle duruyor. Mesosoma son derece düz ve kraliçe küçük. Yandan ek fotoğraflar gelmeli.Larva değil, yumurta. Ve lasius cinsi kraliçe.
@el4nce brunneus grup diyebilir miyiz? Yanlışsa sebepleri neler?
İşteyim eve geçeyim atarım.Evet öyle duruyor. Mesosoma son derece düz ve kraliçe küçük. Yandan ek fotoğraflar gelmeli.