Türü nedir?

Aykut_Dayi

Yumurta
Üye
Karıncam hakkında bilgi almak istiyorum, cinsi nedir? Yanlış yaptıgım bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim iyi hobiler.

Ekli dosyalar

• IMG_2478.png
    IMG_2478.png
    51.6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    19.5 KB · Görüntüleme: 38
Moderatör tarafında düzenlendi:

MehmetMustafa

Larva
Üye
Karıncam hakkında bilgi almak istiyorum, cinsi nedir? Yanlış yaptıgım bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim iyi hobiler.
Hocam şu görsellerden cataglyphis cinsi derim ama daha iyi fotoğraflar daha sağlıklı sonuçlar yaratır

Ama bu cevabımı bir tespit olarak algılamayın kesin bir şey yok sadece öngörü

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Crematogaster lorteti türü kraliçe, geç kanat döküyorlar. Şu anda outworlde gerek yok. Sadece tüpte bakın.

Çözüm

Emirdemir43

Minör
Üye
Bu cataglyphis değil gibi 1 tane pupa var ve ben cataglyphis pupasının bu kadar küçük olacağını sanmıyorum.

Hocam şu görsellerden cataglyphis cinsi derim ama daha iyi fotoğraflar daha sağlıklı sonuçlar yaratır

Ama bu cevabımı bir tespit olarak algılamayın kesin bir şey yok sadece öngörü

Aykut_Dayi

Yumurta
Üye

Crematogaster lorteti türü kraliçe, geç kanat döküyorlar. Şu anda outworlde gerek yok. Sadece tüpte bakın.
Hocam teşekkürler evet ilk kanatını döktü bir tanede daha duruyor geç döküyor biraz şekerli su takviyesi verdim şuan tüpde