Camponotus Sp prensesi olduğunu düşünüyorum.
Bence tetramoriuma göre büyük gibi tüpte görsek daha iyi olabilir.Componotusa göre küçük duryor
Cataglyphis sp. türü olduğunu düşünüyorum kanka petioleyi görebildiğim kadarıyla bu kanıya vardım
Componotusa göre küçük duryor
Boyuta göre karar vermek çoğunlukla yanıltır hocam türden türe boyut değişiklik gösterir.Bence tetramoriuma göre büyük gibi tüpte görsek daha iyi olabilir.
Sizin düşünceniz nedir? Hocam.Boyuta göre karar vermek yanıltır hocam türden türe boyut değişiklik gösterir.
Evet hocam lateralise benzettim fakat kesin bir kanıya varmak istemedimCataglyphis sp. türü olduğunu düşünüyorum kanka petioleyi görebildiğim kadarıyla bu kanıya vardım
boydan anlayamazsınız arkadaşlar. arkadaşımın dediği gibi camponotus lateralis mi acaba dedim. lateralis bildiğimiz camponotuslardan çok çok küçük.
Ben bunun camponotus lateralis gruptan olduğunu düşünüyorum.
Renk olarak da benzediğini düşünmüyorum. bence Cataglyphis türleri araştırılabilir.Sizin düşünceniz nedir? Hocam.
Evet hocam lateralise benzettim fakat kesin bir kanıya varmak istemedim
Componotus gibi.Sizin düşünceniz nedir? Hocam.
Evet hocam lateralise benzettim fakat kesin bir kanıya varmak istemedim
Hocam parazitik derken?Lasius Sp. kraliçesi. parazitik bir tür olabilir internette parazitik olanların bildiğimiz lasiuslardan biraz daha ince hatlara sahip olduğunu görmüştüm
İnternetten lasius kraliçeleriyle karşılaştırırsan eğer ne demeye çalıştığımı anlayacaksın. İyi hobiler.
Parazit değil.Hocam parazitik derken?
ben çok arada kaldım susuyorum.
Hocam bu benim kendi lateralisim karşılaştırın isterseniz.