Türü nedir?

titanTR

Yumurta
Üye
Selamlar,
Bulunan yer: kırşehir
Boy: 0,5cm
Bayram günü nöbetçi eczaneden enjektör alıp acele ile hazırladım tüpü. 2 kraliçeyi geçici olarak bıraktım, ertesi gün yumurta verdiler. Sanırım multi oldular, türü nedir acaba?

WhatsApp Image 2025-06-15 at 22.17.50 (1).jpegWhatsApp Image 2025-06-15 at 22.17.50.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

ysa

Minör
Üye
Hocam 0,5 mm Lasius da olmaz.

Tapinoma olduğuna eminim daha bugün buldum.
Fotoğraftaki şırınga hastanelerde en sık kullanılan 1,5 × 6 cmlik olandan. İlk fotoğrafta bariz bir şekilde belli oluyor ki kraliçe şırınga çapının ,yarısına/yarısından fazlasına, eşit.
Abdomendeki ve bacaklarının sonuna doğru olan soluk hafif kahverengide lasius olduğuna işaret ediyor. Moderatörler çözüm olarak aldılar zaten. Daha fazla uzatmaya gerek yok.

qwerty

Larva
Üye
Fotoğraftaki şırınga hastanelerde en sık kullanılan 1,5 × 6 cmlik olandan. İlk fotoğrafta bariz bir şekilde belli oluyor ki kraliçe şırınga çapının ,yarısına/yarısından fazlasına, eşit.
Abdomendeki ve bacaklarının sonuna doğru olan soluk hafif kahverengide lasius olduğuna işaret ediyor. Moderatörler çözüm olarak aldılar zaten. Daha fazla uzatmaya gerek yok.
Lasiuslarıma bir daha baktım haklısın çizgiler tapinomada bu kadar belli ve kahverengi değil fakat takdir edersin ki uzunluk neredeyse arkadaşın verdiğinin 2 katı nereden baksan 1 cmye yakınlar.