Nasıl bir türdür? Daha çok ne tüketirler?Lasius sp. kraliçesi.
Şeker içerikli gıdaları severek tüketirler, şekerli su, bal, ballı su, reçel vb. Tohum yemezler. Canlı yem ve böcek yerler. Aşağıya bakım rehberini ekliyorum. 😊Nasıl bir türdür? Daha çok ne tüketirler?
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Forumda da yeniyim, bu rehberleri ve kraliçeleri ayır edebilmek için kullanacağım başlangıç rehberlerini nereden bulabilirim?Şeker içerikli gıdaları severek tüketirler, şekerli su, bal, ballı su, reçel vb. Tohum yemezler. Canlı yem ve böcek yerler. Aşağıya bakım rehberini ekliyorum. 😊
Lasius Niger Bakım Rehberi
Lasius Niger Subfamily: Formicinae Tribe: Lasiini Bölge : Avrasya'da İskoçya ve güney Fennoscandia'dan güneye Fas, Cezayir ve açık deniz Atlantik Adalarına, doğuya Lübnan, Afganistan ve Himalaya platosundan orta Çin ve Formosa'ya, daha sonra kuzeyden kuzey Rusya'ya, güney Yakutsk ve...karincaciftligim.com
Rica ederim. Forumdaki diğer rehber ve konuları da aşağıya bırakıyorum. Vaktiniz olukça okuyup inceleyebilirsiniz. 😊Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Forumda da yeniyim, bu rehberleri ve kraliçeleri ayır edebilmek için kullanacağım başlangıç rehberlerini nereden bulabilirim?
<333Rica ederim. Forumdaki diğer rehber ve konuları da aşağıya bırakıyorum. Vaktiniz olukça okuyup inceleyebilirsiniz. 😊