Araştırmalarıma göre "uğur örümceği" olarak geçiyor. Formda ilgili bir rehber açılmış.Bugün otların arasında buldum. Türü nedir acaba? Beslenir mi?
Araştırmalarıma göre "uğur örümceği" olarak geçiyor. Formda ilgili bir rehber açılmış.Bugün otların arasında buldum. Türü nedir acaba? Beslenir mi?
Bizim ülkemizde renkli bir hayvan gördükleri an işi bitti o türün.Herkes öldürücü sanıyor.Aynısını Argiope lobata türünüde yapıyorlar.Anlamıyorum hayvanların rengi olmasın mı ?Diğerlerinin de dediği gibi Eresus cinsi yetişkin erkek. Haber sitelerimizin her yıl sanki yeniymiş ve çok tehlikeliymiş gibi paylaştığı bir cins.
Carabus scabrosus hakkında yapılan haberlere bakın. Haberlerde tehlike altında hissettiğinde aşındırıcı sıvı püskürttüğü yazıyor ve bu yüzden havyana "ölüm makinesi" deniyor.😬 O böceğin ölümcül olabileceği garip bir senaryo düşünmeye çalışıyorum aklıma birşey gelmiyor. Daha sıkıntılı(ama şaşırtmayan) yanı ise 1 haber sitesi haber yapınca 3-4 tane başka site utanmadan sıkılmadan metni kopyala yapıştır yaparak "haber yapmış".Bizim ülkemizde renkli bir hayvan gördükleri an işi bitti o türün.Herkes öldürücü sanıyor.Aynısını Argiope lobata türünüde yapıyorlar.Anlamıyorum hayvanların rengi olmasın mı ?![]()
Bu böcek inanılmaz kötü kokuyor bu arada.Çok başım ağrımıştı.Bu tür haberler dikkat çekiyor ya ondan yapıyorlar.Carabus scabrosus hakkında yapılan haberlere bakın. Haberlerde tehlike altında hissettiğinde aşındırıcı sıvı püskürttüğü yazıyor ve bu yüzden havyana "ölüm makinesi" deniyor.😬 O böceğin ölümcül olabileceği garip bir senaryo düşünmeye çalışıyorum aklıma birşey gelmiyor. Daha sıkıntılı(ama şaşırtmayan) yanı ise 1 haber sitesi haber yapınca 3-4 tane başka site utanmadan sıkılmadan metni kopyala yapıştır yaparak "haber yapmış".
Ekli dosyayı görüntüle 54378
Nerede bulmuştun?Bu böcek inanılmaz kötü kokuyor bu arada.Çok başım ağrımıştı.Bu tür haberler dikkat çekiyor ya ondan yapıyorlar.