Rufibarbis gruptan değil,Rufa. Çünkü thorax renkleri rufibarbis ile örtüşmüyor. Bu yüzden formica rufa grup kraliçesi olduğunu düşünüyorum.Formica rufibarbis grubundan.
TeşekkürlerRufibarbis gruptan değil,Rufa. Çünkü thorax renkleri rufibarbis ile örtüşmüyor. Bu yüzden formica rufa grup kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
TeşekkürlerFormica rufa bence.
Değildir. Thorax ve boyut örtüşmüyor.Componatus gibi geldi bana daha ney ve yakın bir fotoğraf daha atarsanız iyi olur
Reis tüp büyük tüp yakından bir fotoğrafla işi çözerizDeğildir. Thorax ve boyut örtüşmüyor.
Kafaları turuncu olmaz. Ve thoraxlarındaki sarı renkler böyle olmaz.Reis tüp büyük tüp yakından bir fotoğrafla işi çözeriz
Kafası siyah burdaki kraliçeninKafaları turuncu olmaz. Ve thoraxlarındaki sarı renkler böyle olmaz.
Turuncu lekeler var. Onu geçtim Türkiye'de olan en küçük camponotus fallax türüdür. Ve 0,8cm gibi boyları vardır. Bu kraliçe maksimum 1cm boyutta. Tanaemyrmex alt cinsinden olan kraliçeler bu kadar küçük olmuyor.Kafası siyah burdaki kraliçenin
Goolle girip “formica rufa queen” yazarsanız görsellere tıklayın ve buradaki kraliçenin fotoğraflarını karşılaştırın bizi daha iyi anlarsanız hocam.Kafası siyah burdaki kraliçenin
Katılıyorum 👍🏻Goolle girip “formica rufa queen” yazarsanız görsellere tıklayın ve buradaki kraliçenin fotoğraflarını karşılaştırın bizi daha iyi anlarsanız hocam.