E esczc Yumurta Üye Katılım 8 Şub 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 22 May 2025 #1 İstanbul Tuzla'da buldum. Lasius niger diye düşünüyorum.
Çözüm Aquila 22 May 2025 Camponotus (myrmentoma) sp. Cihan__' Alıntı: Bence Crematogaster cinsi prenses/kraliçe Genişletmek için tıkla ... Nozomi' Alıntı: Messor prensesi olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bu iki cinste post petiole var. Fotoğrafta post petiole yok.
Camponotus (myrmentoma) sp. Cihan__' Alıntı: Bence Crematogaster cinsi prenses/kraliçe Genişletmek için tıkla ... Nozomi' Alıntı: Messor prensesi olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bu iki cinste post petiole var. Fotoğrafta post petiole yok.
N Nozomi Larva Üye Katılım 17 Mar 2025 Mesajlar 48 Çözümler 1 Tepkime puanı 27 22 May 2025 #2 Messor prensesi olduğunu düşünüyorum Oyla -5 Downvote
Cihan__ Süper Koloni Yardımsever Forum Delisi Deneyimli Hobici Üye Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2,575 Çözümler 322 Tepkime puanı 2,480 22 May 2025 #3 Bence Crematogaster cinsi prenses/kraliçe. Oyla -4 Downvote
Aquila Media Yardımsever Deneyimli Hobici Üye Katılım 5 Ağu 2022 Mesajlar 188 Çözümler 69 Tepkime puanı 356 22 May 2025 #4 Camponotus (myrmentoma) sp. Cihan__' Alıntı: Bence Crematogaster cinsi prenses/kraliçe Genişletmek için tıkla ... Nozomi' Alıntı: Messor prensesi olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bu iki cinste post petiole var. Fotoğrafta post petiole yok. Oyla 1 Downvote Çözüm
Camponotus (myrmentoma) sp. Cihan__' Alıntı: Bence Crematogaster cinsi prenses/kraliçe Genişletmek için tıkla ... Nozomi' Alıntı: Messor prensesi olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bu iki cinste post petiole var. Fotoğrafta post petiole yok.