Türü Nedir?

Batınönal

Yumurta
Üye
IMG_20220321_151658.jpgSAVE_20220321_153925.jpgIMG_20220321_151409.jpg

Arkadaşlar karınca buldum türü nedir kraliçe mi,kanatları duruyor uçtuğunu görmedim almalımıyım yardımcı olursanız çok sevinirim 21/03/2022hava🌪️4C

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Camponotus(altcins: tanaemyrmex) sp.
Yuva girişinden, yuva içerisinden alınmadığı sürece miktarda aşırıya kaçmamak koşuluyla kanatlılar da alınabilir. Alabilirsiniz eğer yuva girişinde bulmadıysanız. Eğer yumurtlamaz ve kanat dökmezse duruma göre salabilirsiniz.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Yuva girişinden, yuva içerisinden alınmadığı sürece miktarda aşırıya kaçmamak koşuluyla kanatlılar da alınabilir. Alabilirsiniz eğer yuva girişinde bulmadıysanız. Eğer yumurtlamaz ve kanat dökmezse duruma göre salabilirsiniz.

Çözüm

Batınönal

Yumurta
Üye
Yuva girişinden, yuva içerisinden alınmadığı sürece miktarda aşırıya kaçmamak koşuluyla kanatlılar da alınabilir. Alabilirsiniz eğer yuva girişinde bulmadıysanız. Eğer yumurtlamaz ve kanat dökmezse duruma göre salabilirsinO
Öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yuva girişinde veya yuva içerisinden almadım.Yolda eve giderken asfaltta buldum arabalar ezmesin diye toprak bir yere koyup fotoğraflarini çektim. hava soğuk ve rüzgarlıydi çok halsizdi bı süre başında bekleyip gözlemledim ama almadım orada bıraktım

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Geçen gün paylaşmıştım ben de 4-5 derecede yuva girişinde campo alateleri görmüştüm. Tamam camposunuz kış uykusu falan yok da 4 derecede de uçmazsınız :d

muhammetbozbulut

Larva
Üye
Öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yuva girişinde veya yuva içerisinden almadım.Yolda eve giderken asfaltta buldum arabalar ezmesin diye toprak bir yere koyup fotoğraflarini çektim. hava soğuk ve rüzgarlıydi çok halsizdi bı süre başında bekleyip gözlemledim ama almadım orada bıraktım
O kendine bir yuva kuracak inşallah