Öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yuva girişinde veya yuva içerisinden almadım.Yolda eve giderken asfaltta buldum arabalar ezmesin diye toprak bir yere koyup fotoğraflarini çektim. hava soğuk ve rüzgarlıydi çok halsizdi bı süre başında bekleyip gözlemledim ama almadım orada bıraktımCamponotus(altcins: tanaemyrmex) sp.
Yuva girişinden, yuva içerisinden alınmadığı sürece miktarda aşırıya kaçmamak koşuluyla kanatlılar da alınabilir. Alabilirsiniz eğer yuva girişinde bulmadıysanız. Eğer yumurtlamaz ve kanat dökmezse duruma göre salabilirsinO
4 derece de mi buldunuz? Vaov.Ekli dosyayı görüntüle 2382Ekli dosyayı görüntüle 2383Ekli dosyayı görüntüle 2384
Arkadaşlar karınca buldum türü nedir kraliçe mi,kanatları duruyor uçtuğunu görmedim almalımıyım yardımcı olursanız çok sevinirim 21/03/2022hava🌪️4C
Evet bende çok şaşırdım,2 gün önce kar yağmıştı. Aşırı soğuk ve rüzgarlı havada buldum4 derece de mi buldunuz? Vaov.
Sabırsız hayvanlar onlar da nereden bilsinler ki nisanda kış göreceeğimiziGeçen gün paylaşmıştım ben de 4-5 derecede yuva girişinde campo alateleri görmüştüm. Tamam camposunuz kış uykusu falan yok da 4 derecede de uçmazsınız :d
O kendine bir yuva kuracak inşallahÖncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yuva girişinde veya yuva içerisinden almadım.Yolda eve giderken asfaltta buldum arabalar ezmesin diye toprak bir yere koyup fotoğraflarini çektim. hava soğuk ve rüzgarlıydi çok halsizdi bı süre başında bekleyip gözlemledim ama almadım orada bıraktım
İnşallah ama gece kar yağdı ve hala yağıyor yaşaması biraz zor keşke alsaydımO kendine bir yuva kuracak inşallah