İlk defa böyle bir Messor gördüm vücut yapısı biraz farklı duruyor.Cinsi Messor.
Kafası diğer Messor kraliçelerine göre küçük olduğu içindir.İlk defa böyle bir Messor gördüm vücut yapısı biraz farklı duruyor.
Kafası diğer Messor kraliçelerine göre küçük olduğu içindir.
Messor olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz? Birçok türü andırıyor, ayırt edici bir özelliği mi var acabaCinsi Messor.
Ayırt edici bir özellik yok, bu aylarda uçan türler içinde çok Messor'a benzediği için %80 civarı eminim.Messor olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz? Birçok türü andırıyor, ayırt edici bir özelliği mi var acaba
Bence gayet net prenses olduğu.Şırınga kullanarak bi yaşam alanı hazırladım net prenses değilmi?
Anten yapısına baktığınızda kırıklığı görünüyor aslında.İyi forumlar. Tam olarak nasıl prenses olduğuna karar verdiniz anlamadım ama thorax ve kafa oranına bakıldığında prenses olmadığını düşünmekteyim. Bunu bulan arkadaşımızda tüpte barındırdığı sürede kendisi de ilerleyen süreçte farkedecektir
Attığınız karıncanın cinsi aynı olmadığı için karıştırmış olabilirsiniz. Messor prensi mi prensesi mi anlamak için Camponotus fotoğrafına bakarsanız yanılma payınız yüksek.İyi forumlar. Tam olarak nasıl prenses olduğuna karar verdiniz anlamadım ama thorax ve kafa oranına bakıldığında prenses olmadığını düşünmekteyim. Bunu bulan arkadaşımızda tüpte barındırdığı sürede kendisi de ilerleyen süreçte farkedecektir