Bir kaç tane daha çektim.Görseller çok yetersiz, cins tahmini bile yapılmaz bu görsellerden.
Okul bahçesinde buldum sadece bir duvarın üzerinde 10 12 tane vardı 20 25 tane de gördüm belki bir ihtimal diyerekten bir kaç tanesini aldım hatta ama 20 prenses hepsi aynı bölgede olunca ve hepsi de kanatlı olunca uçuş yapmadıklarını uçuşa hazırlık döneminde olduklarını düşündürüyor. Ayrıca döllenmiş olsalardı tüpü benimserlerdi, şuan hepsi ağızdaki pamuğun yanında bekliyor. Sen de bunlardan yola çıkarak fikir üretirsen duymak isterim.Crematogaster prensesi tahmin.
Artık tahmin değil, evet öyleymiş.
Pamukta nerede durduğunun bir önemi yok. Koloninin girişinden alınmadıysa döllenmiş olma ihtimali her zaman var. 1000 prenses de aynı bölgede bulunabilir uçuşun büyüklüğüne bağlı.Okul bahçesinde buldum sadece bir duvarın üzerinde 10 12 tane vardı 20 25 tane de gördüm belki bir ihtimal diyerekten bir kaç tanesini aldım hatta ama 20 prenses hepsi aynı bölgede olunca ve hepsi de kanatlı olunca uçuş yapmadıklarını uçuşa hazırlık döneminde olduklarını düşündürüyor. Ayrıca döllenmiş olsalardı tüpü benimserlerdi, şuan hepsi ağızdaki pamuğun yanında bekliyor. Sen de bunlardan yola çıkarak fikir üretirsen duymak isterim.
Anladım teşekkür ederim, iyi forumlar.Pamukta nerede durduğunun bir önemi yok. Koloninin girişinden alınmadıysa döllenmiş olma ihtimali her zaman var. 1000 prenses de aynı bölgede bulunabilir uçuşun büyüklüğüne bağlı.