Türü nedir?

lordqne

Yumurta
Üye
Döllenmemiş messor kraliçesi bulursan elindeki prensle yapay dölleme yapabilirsin ben birkaç crema da denemiştim döllemeden bir dakika sonra kanat döktüler net kanıya varabilirsin böylece.

kerem1221

Yumurta
Üye
Messor cinsi bir prens se salıcam ama solenopsis cinsi bir prens se salmıcam. Elimde kanatlı bir solenopsis kraliçesi var onun yanına koyacam.

Döllenmemiş messor kraliçesi bulursan elindeki prensle yapay dölleme yapabilirsin ben birkaç crema da denemiştim döllemeden bir dakika sonra kanat döktüler net kanıya varabilirsin böylece.
Sabah elimde 4 tane döllenmemiş messor vardı. Hepsini doğaya tekrar saldım.

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
Messor cinsi bir prens se salıcam ama solenopsis cinsi bir prens se salmıcam. Elimde kanatlı bir solenopsis kraliçesi var onun yanına koyacam.

Sabah elimde 4 tane döllenmemiş messor vardı. Hepsini doğaya tekrar saldım.
Döllenmemiş olduğu kanısına nasıl vardınız?

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Messordan çok küçük. Solenopsisin boyuna daha yakın gibi.

Üstteki solenopsis kraliçesi. Alttaki ise messor kraliçesi. Ortadakide bence solenopsis prensi sizce ne?

Ekli dosyayı görüntüle 45249
Solenopsis cinsi erkek olduğunu düşünüyorum.

Kraliçe ve prensler arası boyut farkı olması normal. Boyut bilgisi alabilir miyim?
Evet boyut farkı bulunuyor fakat bu fark fotoğraftaki kadar aşırı olmuyor. Fotoğraftaki prens, Messor cinsi kraliçenin sadece abdomeninden bile küçük bir boyuta sahip.

kerem1221

Yumurta
Üye
Ben kararımı verdim. Bunu doğaya salıcam. Ve solenopsis kraliçeyide salıcam. Çünkü ailemden dolayı. Annem beslememe izin vermiyor. Sadece messora bakıcam galiba belki crematogastere de bakarım. Hepinize teşekkür ediyorum.🥰

Solenopsis cinsi erkek olduğunu düşünüyorum.

Evet boyut farkı bulunuyor fakat bu fark fotoğraftaki kadar aşırı olmuyor. Fotoğraftaki prens, Messor cinsi kraliçenin sadece abdomeninden bile küçük bir boyuta sahip.
Yani solenopsis cinsi bir prens. Eve gidince 2 sinide yan yana koyacağım en azından doğaya salmadan önce çiftleşmiş olsun kraliçe yani.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Ben kararımı verdim. Bunu doğaya salıcam. Ve solenopsis kraliçeyide salıcam. Çünkü ailemden dolayı. Annem beslememe izin vermiyor. Sadece messora bakıcam galiba belki crematogastere de bakarım. Hepinize teşekkür ediyorum.🥰

Yani solenopsis cinsi bir prens. Eve gidince 2 sinide yan yana koyacağım en azından doğaya salmadan önce çiftleşmiş olsun kraliçe yani.
Evet, tüpün içinde çifitleşmeleri mümkün diye biliyorum solenopsis fugax ve solenopsis latro için.