Fotoğraflar çok blurlu anlaşılmıyorBu örümceğin türü nedir acaba?
Evet son 2 fotograf asiri blurlu haklisinizFotoğraflar çok blurlu anlaşılmıyor
Evet son 2 fotograf asiri blurlu haklisiniz
Bu fotograflar yeterlimidi
Nerede bulmuştunuz? Ev ortamında mı ormanlık alan mıEvet son 2 fotograf asiri blurlu haklisiniz
Bu fotograflar yeterlimidir
Fotoğraf ne yazık ki anlaşılacak kadar net değil ama evde bulduysanız holocnemus pluchei olabilir yaygındır ama dediğim gibi sadece tahmin anlayamayızEvet son 2 fotograf asiri blurlu haklisiniz
Bu fotograflar yeterlimidir
Nerd
Nerede bulmuştunuz? Ev ortamında mı ormanlık alan mı
Fotoğraf ne yazık ki anlaşılacak kadar net değil ama evde bulduysanız holocnemus pluchei olabilir yaygındır ama dediğim gibi sadece tahmin anlayamayı
Besleyebilir miyis pekiÖrümcek(Araneae takımı) değil, Otbiçen(Opiliones takımı). Ağ yapamazlar, zehirleri yoktur.
İsterseniz deneyebilirsiniz, canlı veya ölü böcek, meyve, sebze, bitki yaprağı herşeyi yiyebiliyor. [Benim fikrimce beslemek denemeye değmez, pek bir özellikleri yok ve çok yaşayacağını sanmam.] Bakımı ile ilgili yabancı bir forumda konu buldum belki yardımcı olur.Besleyebilir miyis peki
Madem uzun sure yasamaz diyorsunuz o suresinde ozgurce dolassin ama forum icin tesekkurler bir kez daha karsilasirsam besleyebilirimİsterseniz deneyebilirsiniz, canlı veya ölü böcek, meyve, sebze, bitki yaprağı herşeyi yiyebiliyor. [Benim fikrimce beslemek denemeye değmez, pek bir özellikleri yok ve çok yaşayacağını sanmam.] Bakımı ile ilgili yabancı bir forumda konu buldum belki yardımcı olur.
Harvestmen aka daddy long-legs aka Opiliones - care and breeding questions
Hello all, I am new to the forums, and am hoping there are some folks here who have experience keeping and breeding harvestmen. I have, on several occasions, tried to keep several species found in my area (central NY), but with no success. All specimens eventually died. I would like to get...arachnoboards.com