Daha net bir fotoğraf atar mısın
Lasius sp. kraliçesi olduğunu tahmin ediyorum ama kesin bir tahmin için daha net bir fotoğraf gerekli.
Tür tahmininden alakasız ama ne zaman buldun evimin bahçesinde savaşıyor du (başka bir kraliçe ile) küçüktü dayak yemeden aldim diğeri messormus
Hayır savaşın ortasindaydiCanlının abdomeni içine göçmüş besleme yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca sormak istiyorum bu mevsimde bu cinsin uçuşu biraz zor hatta neredeyse imkansız. Rastgele bir koloninin içinden almadınız değil mi?
Savaş olduğundan emin misiniz? Koloni transfer oluyor olmasın veyahut koloninin dışarı çıkmasını sağlayacak bir durum oluşmuşta olabilir. Keşke almasaydınız kraliçeyi.Hayır savaşın ortasindaydi
Yanında bir messor kraliçesi vardı sanırım ve bu da başı boş asfaltta geziyordu. Yanında ne bir işçi ne bir başka bir koloni vardı. Ama messorla kafa kafaya saldırıyorlardı. Bende ölmesin diye aldım messor kanatlıydı.Savaş olduğundan emin misiniz? Koloni transfer oluyor olmasın veyahut koloninin dışarı çıkmasını sağlayacak bir durum oluşmuşta olabilir. Keşke almasaydınız kraliçeyi.
Anladım, arkadaş koloni olarak sorunca sizde ona göre yanıt verdiniz sandım. Normalde bu mevsimde uçması biraz zor, garip bir denk gelme olmuş.Yanında bir messor kraliçesi vardı sanırım ve bu da başı boş asfaltta geziyordu. Yanında ne bir işçi ne bir başka bir koloni vardı. Ama messorla kafa kafaya saldırıyorlardı. Bende ölmesin diye aldım messor kanatlıydı.