Türü nedir?

bulhudi

Yumurta
Üye
Türü nedir?
20241019_152413.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Tepeden de "net" fotoğraflar rica edebilir miyim?
Tapinoma ile Formica arasında gidip geliyorum ve emin olun arasında gidip gelinebilecek iki cins değiller. Fotoğrafları daha yüksek ışıkta çekin.

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Formica kraliçesi muhtemelen. Ama asit porunu göremiyorum.

Aquila

Pupa
Üye
Canlının abdomeni içine göçmüş besleme yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca sormak istiyorum bu mevsimde bu cinsin uçuşu biraz zor hatta neredeyse imkansız. Rastgele bir koloninin içinden almadınız değil mi?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hayır savaşın ortasindaydi
Savaş olduğundan emin misiniz? Koloni transfer oluyor olmasın veyahut koloninin dışarı çıkmasını sağlayacak bir durum oluşmuşta olabilir. Keşke almasaydınız kraliçeyi.

bulhudi

Yumurta
Üye
Savaş olduğundan emin misiniz? Koloni transfer oluyor olmasın veyahut koloninin dışarı çıkmasını sağlayacak bir durum oluşmuşta olabilir. Keşke almasaydınız kraliçeyi.
Yanında bir messor kraliçesi vardı sanırım ve bu da başı boş asfaltta geziyordu. Yanında ne bir işçi ne bir başka bir koloni vardı. Ama messorla kafa kafaya saldırıyorlardı. Bende ölmesin diye aldım messor kanatlıydı.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Yanında bir messor kraliçesi vardı sanırım ve bu da başı boş asfaltta geziyordu. Yanında ne bir işçi ne bir başka bir koloni vardı. Ama messorla kafa kafaya saldırıyorlardı. Bende ölmesin diye aldım messor kanatlıydı.
Anladım, arkadaş koloni olarak sorunca sizde ona göre yanıt verdiniz sandım. Normalde bu mevsimde uçması biraz zor, garip bir denk gelme olmuş.