Bu fotoğraf üzerinden tür tespiti yapılamaz. İşçiler çıkınca belli açılardan belli yerlerin net bir şekilde görüldüğü makro fotoğraflar atarsan tür tespiti yapılabilir.Lasius kraliçesi fakat türü nedir ?
Tür tespiti gerçekten deneyim isteyen ve zor bir şey. Yeterli bilgi olsa bile kaliteli makro fotoğraflar gerekir. Ve genellikle işçilerden tespit edilir. Bu sebeple bu fotoğraftan tür tespiti yapamayız benim tahminim ise Türkiye'deki yaygınlığı ve benzerliğinden dolayı lasius niger ama dediğim gibi bu bir tespit değil tahmindir. Fotoğrafını bırakayım siz karşılaştırma yaparsınız.Lasius kraliçesi fakat türü nedir ?
Anladım teşekkürler.Tür tespiti gerçekten deneyim isteyen ve zor bir şey. Yeterli bilgi olsa bile kaliteli makro fotoğraflar gerekir. Ve genellikle işçilerden tespit edilir. Bu sebeple bu fotoğraftan tür tespiti yapamayız benim tahminim ise Türkiye'deki yaygınlığı ve benzerliğinden dolayı lasius niger ama dediğim gibi bu bir tespit değil tahmindir. Fotoğrafını bırakayım siz karşılaştırma yaparsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 42578