abdomeni(poposu) patlamış mıHocam bu karıncayı yağmurda suyun içinde can çekişirken buldum kanadı yapışmış ölücek sandım ama Allahtan ölmedi bunun türü nedir acaba bi bilginiz varmı? (Almanya'da buldum)Ekli dosyayı görüntüle 41125Ekli dosyayı görüntüle 41126Ekli dosyayı görüntüle 41127Ekli dosyayı görüntüle 41128
Patlamışmı derken anlamadım ama herşey normal sadece kanadı yapışmış arkasına.abdomeni(poposu) patlamış mı
Aphonegaster gibi ama başka fotoğraflar atarmısınız?Türünü bilen varmı acaba ?
Karınca dünden beri yerinde durmuyor sürekli kaçmaya çalışıyor kırmızı folyonun arkasından hiç dokunmadan izledim pamuğu kazmış bide biraz neden acaba bide türü nedir bulamadım?Aphonegaster gibi ama başka fotoğraflar atarmısınız?
Malesef türünü bende bulamadım, 1 2 gün daha bekletin sakinleşip yumurtlamazsa daha döllenmemiştirKarınca dünden beri yerinde durmuyor sürekli kaçmaya çalışıyor kırmızı folyonun arkasından hiç dokunmadan izledim pamuğu kazmış bide biraz neden acaba bide türü nedir bulamadım?
Maalesef öldü karınca 😔Malesef türünü bende bulamadım, 1 2 gün daha bekletin sakinleşip yumurtlamazsa daha döllenmemiştir